En dræbt efter skyderi i Gladsaxe

Der er fredag affyret affyret flere skud ved Høje Gladsaxe Centeret i det vestlige København. (Foto: Mogens Flindt)
Der er fredag affyret affyret flere skud ved Høje Gladsaxe Centeret i det vestlige København. (Foto: Mogens Flindt) 
 
En person er afgået ved døden efter aftenens skyderi foran Høje Gladsaxe Centeret i det vestlige København. Det erfarer ekstrabladet.dk.

Vidner fortæller ligeledes til ekstrabladet.dk, at en betjent på stedet har fortalt, at personen er død. Vidnet sidder sammen med 12 andre kunder på et pizzaria, som de ikke må forlade, fordi politiet er i gang med at samle patronhylstre og andre spor på stedet.
Politiet vil lige nu kun bekræfte, at én person er såret.
- Jeg kan bekræfte, at der er blevet skudt, og at en person er såret, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Brian Larsen til ekstrabladet.dk.

Han har på nuværende tidspunkt ikke yderligere informationer i sagen. Politiet vil udsende en pressemeddelelse omkring klokken 22.00.
Skyderiet fandt sted omkring klokken 20 foran Høje Gladsaxe Centeret, og ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger er to personer ramt - en dansker og en indvandrer. Den ene - danskeren - er død.

Den ene af de sårede personer blev efterfølgende transporteret ind til Rigshospitalet i en privat bil.Efterfølgende er der fundet en brændende Ford Ka på Nøkkerosevej i Emdrup. Politiet har nu afspærret hele området.

Comments