HA-rockere tævet i Kastrup Lufthavn

Lufthavnsområdet igen skueplads for opgør - bandemedlemmer overfaldt rockere på p-plads.

Efter længere tids forloren fred, vibrerer konflikten igen mellem Hells Angels og folk fra den kriminelle gruppering fra Blågårds Plads.
Søndag 30. december aften stødte repræsentanter fra de stridende parter tilfældigt på hinanden i ankomsthallen i Københavns Lufthavn Kastrup.

Ifølge kilder med indsigt i miljøet var der tale om tre HA’ere. Heraf to fuldgyldige og en AK81’er. Gruppen med tilknytning til Blågårds Plads-gruppen talte ifølge kilderne mellem otte og 12-14 personer. Her iblandt mindst to fremtrædende figurer.

Hos politiet vil man ikke kommentere sagen.
– Vi har ikke modtaget nogen anmeldelse i den forbindelse, siger Lau Thygesen, chef for Afdelingen for Organiseret Kriminalitet, Københavns Politi.

Skulle hente rockerbror
Rockerne var i lufthavnen for at hente en udenlandsk rockerbror, ligesom Blågårds Plads-folkene også skulle hente nogen.
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger fik parterne øje på hinanden i ankomsthallen, hvor de ondt skuede hinanden an. På parkeringspladsen udenfor kom det efterfølgende til et sammenstød.
Ifølge oplysningerne måtte den ene rocker efterfølgende en tur på skadestuen med en skulder, der skulle sættes på plads. Det vides ikke, hvor slemt de to andre kom til skade.

Ingen fred
Der har tidligere været ballade mellem de stridende parter på lufthavnens område. Det var i oktober 2005, hvor en enlig HA’er, der med sin kone og børn var på vej på ferie, blev overfaldet af en gruppe Blågårds Plads-rødder.

Det skete i forbindelse med, at den dengang drabsmistænkte indvandrergangster, Tumana Hasan, vendte tilbage til København for at melde sig selv. Blågårds Plads-folkene var derfor i lufthavnen for at tage imod Hasan, hvor de tilfældigt stødte på rockeren og hans familie.
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger har folkene fra Blågårds Plads i løbet det seneste år haft sendt forsigtige fredsfølere ud, men Hells Angels har afvist at ryge fredspiben.

Til trods for, at der gennem længere tid ikke har været direkte sammenstød mellem rockerne og rødderne fra Blågårds Plads er konflikten langtfra bilagt – slet ikke efter søndagens episode i lufthavnen

Comments