Pistoler og narko beslaglagt på Christiania

Under dagens aktion på Pusherstreet blev der beslaglagt hash og andre stoffer. (Foto: Københavns Politi)
Under dagens aktion på Pusherstreet blev der beslaglagt hash og andre stoffer. (Foto: Københavns Politi) 
Fem pistoler blev beslaglagt. (Foto: København Politi) 


Politiet har beslaglagt stoffer og fem pistoler på Pusherstreet på Christiania.
Det skete ved en aktion tidligt i morges, som blev foretaget af Task Force Pusherstreet og andre enheder fra Københavns Politi. Aktionen var rettet mod et lager beliggende omkring 'Loppen' nær Pusherstreet på Christiania.
- Aktionens succes skyldes, at andre enheder i Københavns Politi flot understøtter aktionerne i Task Force Pusherstreet, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Fangsten beløber sig på fem millioner kroner. Den bestod af 72,5 kg hash, men også skunk, marihuana, pot og knap 13.000 joints.

Pistoler var skarpladte
- Vi er meget tilfredse med beslaget. Nok er mængden af hash ikke voldsom stor i forhold til de mængder, vi anslår bliver indsmuglet til Danmark og hvoraf en del bliver solgt i netop Pusherstreet. Men de kriminelle pushere, der blev ramt af vores aktion i dag, finder ikke beslaget ubetydeligt. Aktionen rammer dem direkte på pengepungen, for hashen er klar til salg i Pusherstreet, siger Steffen Thanning Steffensen.

Samtidig blev der fundet fem pistoler, hvoraf tre var skarpladte. Andet ammunition blev også fundet.
- Det er meget bekymrende, at vi fandt fem pistoler. Det viser, at det er meget grove kriminelle, der styrer hash-markedet i og omkring Pusherstreet, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Københavns Politi. Under aktionen blev fem personer tilbageholdt eller anholdt, men de kunne ikke knyttes til fundene og er derfor løsladt.

Comments