Rockere og bandefolk:- Ingen vold i lufthavn







Benægter voldeligt sammenstød i Københavns Lufthavn Kastrup kort før nytår.


Både HA og Blågårds Plads-grupperingen benægter nu et voldeligt sammenstød mellem folk fra de to grupper i Københavns Lufthavn Kastrup, 30. december i fjor.

Læs her: HA-rockere tævet i Kastrup Lufthavn
Her stødte repræsentanter fra grupperne tilfældigt på hinanden i ankomsthallen, hvor begge skulle hente bekendte i lufthavnen, erfarer ekstrabladet.dk.
I ankomsthallen 'øjebollede' begge grupper kraftigt den anden part. Ude p-pladsen foran ankomsthallen rendte grupperne igen på hinanden.

HA'er vred skulderen af led
- Der var ikke noget vold. Det blev ikke til mere en råben frem og tilbage. Og så var der ellers ikke mere i det, lyder meldingen fra grupper.
Hos politiet vil man ikke kommentere sagen.
– Vi har ikke modtaget nogen anmeldelse i den forbindelse, sagde Lau Thygesen, chef for Afdelingen for Organiseret Kriminalitet, Københavns Politi, dengang til ekstrabladet.dk.

En rocker måtte efterfølgende på skadestuen med en skulder, der var gået af led, erfarer ekstrabladet.dk. Skaden pådrog han sig, da han på den ene eller anden måde faldt. Episoden i lufthavnen skete efter, at der gennem længere tid ikke har været voldelige sammenstød mellem de to grupper, der ellers i flere år har haft en voldsom konflikt kørende. En konflikt, der har kostet både mennekeliv og alvorligt sårede.

Comments