Rockere skifter klub - igen Atter skifter en gruppe Bandidosfolk i Tyskland til Hells Angels



Mens Brian Sandberg herhjemme har skiftet HA ud med Bandidos går en gruppe rød-gule Bandidosfolk i Tyskland den anden vej.
Det skriver flere tyske medier.
Rockerskiftet omhandler folk fra Bandidos' afdeling i Krefeld i delstasten Nordrhein-Westfalen, hvor Krefeld ligger i udkanten af Ruhrdistriktet.

Der er uklarhed over, præcis hvor mange rockere, der i den forbindelse skiftede rygmærke. En Bandidos-talsmand siger til avisen Bild at det drejer sig om 13 rockere. På deres egen hjemmeside skriver Bandidos, at der er er tale om 'en håndfuld.'

Til gengæld skriver mediet Rp-online at der er tale om godt 30 rockere plus en større gruppe støttefigurer. Klubskiftet blev i begyndelsen af december fejret med en fest, hvor også danske rockere deltog. Det har Rp-online dokumenteret her.

Tidligere er en af Bandidos' afdelinger i Berlin hoppet til HA. Siden blev den afdeling forbudt i delstaten Berlin. Begge klubber er dog massivt til stede i den tyske hovedstad, hvor eksempelvis HA har yderligere tre-fire afdelinger.

Særligt den nu forbudte afdeling har nære bånd til Danmark. Gruppen styres med hård hånd af den unge tyrker, Kadir, der med jævne mellemrum besøger København.

Tyskland rammes jævnligt af opgør mellem Bandidos og Hells Angels, hvor flere afdelinger af begge klubber er blevet gjort ulovlige.  22. dec 2012

Comments