Tilfældigt offer ramt af skud: Var på vej til fest

Tilfældighedernes spil og rent held gjorde, at det ikke gik værre. En 27-årig mand, der sammen med sin bror var på vej til fest, blev det tilfældige offer, da der i aftes omkring klokken 20.15 blev affyret skud på Finsensvej på Frederiksberg ud for nummer 100.
- Offeret er ramt i baghovedet af et kaliber 22 projektil. Han ligger nu til observation på hospitalet, siger Lau Thygesen, chef for afdelingen for Organiseret Kriminalitet, Københavns Politi.

Således var det kun centimeter - eller endda millimeter - fra, at skyderiet kunne være endt fatalt for den 27-årige.
- Det var tilfældigt, at han blev ramt. Han har absolut intet med sagen at gøre. Han var 'bare' så uheldig at være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, tilføjer Lau Thygesen.

Ifølge Lau Thygesen var episoden led i et længerevarende, personligt opgør mellem to personer i det kriminelle miljø. Og op til skudepisoden var de stridende parter igen støt på hinanden på Finsensvej.

Her havde parterne skændtes, hvorefter den ene part forlod stedet og kørte væk i bil. I alt var fem-seks personer til stede.

Bil ramt af skud
Skuddene blev affyret fra gruppen, der blev tilbage mod en grøn Ford Mondeo, der også blev ramt.
- Vi har fundet bilen og konstateret, der er skudhuller i, siger Lau Thygesen.
Det var her, den 27-årige og hans bror tilfældigt kom gående og endte i skudlinien.

Tre mænd er nu anholdt og fremstilles senere i dag for drabsforsøg. Den ene menes at være manden, der affyrede skuddene. Han er i forvejen godt kendt af politiet.

Han har tidligere været sat i forbindelse med skyderier og har tilknytning til bandemiljøet på Nørrebro.
- Men aftenens skyderi har ikke direkte relationer til bandekonflikt. Det er et personligt opgør mellem to personer, siger Lau Thygesen. 
 

Comments