Efter rockerslagsmål: 5 fængslet og 3 anholdt


Tre rockere anholdt efter stort politiopbud i Aalborg, hvor fem rockere er fænglset efter timelangt grundlovsforhør i forbindelse med slagsmålet på Mallorca Bar

Efter et massivt politiopbud uden for retten i Aalborg, hvor fem rockere fra Hells Angels og Bandidos kl. 14 blev fremstillet i grundlovsforhør for et masseslagsmål på Mallorca Bar, er tre yderligere rockere blevet anholdt for deres rolle i det samme slagsmål.
To af de anholdte stod uden for retten sammen med op til 25 andre sympatisører, der primært var fra Bandidos.
- Vi har anholdt to i forbindelse med retsmødet og fundet én et andet sted i byen. Det er folk med tilknytning til Bandidos, siger Henrik Bech vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Læs også: Voldeligt angreb på værtshus og Rockerstrid: Tjener får brosten i hovedet

Slagsmålet skete onsdag på Mallorca Bar i Aalborg centrum, og indtil videre er otte dermed anholdt for deres tilknytning til barslagsmålet.
- Efter de afhøringer der har været foretaget, og de videoovervågninger der er blevet gennemset, så har vi en formodning om, at de har vis tilknytning til episoden på Mallorca Bar, siger vagtchef Henrik Bech, der forventer, at de vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen.

Fem fænglset
De fem rockere, der blev fremstillet i grundlovsforhøret, blev samtidig sat i fængsel, efter det lange forhør.
- De er alle varetægtsfængslet i 14 dage. Jeg kan ikke fortælle, hvad de er fængslet for, da sigtelsen er blevet læst op for lukkede døre, fortæller Henrik Bech til Ritzau.

'Abe-Jørgen' anholdt
I følge ekstrabladet.dk's oplysninger er en af de anholdte Bandidos-medlemmet 'Abe-Jørgen', der for et par år siden var udsat for flere attentatforsøg i Aalborg.
Han var ifølge ekstrabladet.dk's kilder blevet overfaldet med en billiard-kugle, hvilket resulterede i, at han måtte sys med 30 sting i hovedet.
Af hensyn til sagens videre efterforskning valgte dommeren at afholde resten af mødet bag lukkede døre.

Comments