Fup eller Fakta?


Den 29. november 2012 fortalte Bedemand Lars Jensen det meste af den danske presse, at han skulle havde være likvideret af en HA-rockerlærling på ordrer af Hells Angels MC. I samme forbindelse fortalte han stolt om sit nye projekt - foreningen Forbyd Hells Angels MC.

Over 4 måneder er gået, og der har siden december 2012 ikke været nævnt mere om det påståede likvideringsforsøg på Bedemand Lars Jensen, som gør man ikke kan undlade at tænke tanken om det hele bare var Fup, og der i bund og grund fra Bedemand Lars Jensen´s side kun var tale om et PR-stunt i forbindelse med lanceringen af sin Foreningen - Forbyd Hells Angels MC.

Fakta er dags dato, at der siden hans fortælling om likvideringsforsøget og foreningen Forbyd Hells Angels MC på alle fronter har været stille, som i graven omkring hans person.

Hells Angels MC er her stadigvæk, og foreningen Forbyd Hells Angels MC har man ikke hørt mere om eller til. Ingen er blevet anholdt for at skulle likvidere Bedemend Lars Jensen.- eller for planlægningen af likvideringen.

Bedemandsbutikken er blevet afviklet, og da ingen har hørt eller læst om Bedemand Lars Jensen skulle være afgået ved døden må det antages, at han lever i bedste velgående - men spørgsmålet er så bare hvor og hvordan?

Det hele virker meget besynderligt og giver ingen mening, men sådan forholder det sig nok ikke for Bedemand Lars Jensen selv, for kun han kender sandheden om der var tale om Fup eller Fakta.


Mrs. Gjengkriminalitet - Scandinavian Info

Comments