HA-rocker nægter sig skyldig i makabert knivoverfald


Den 48-årige HA-rocker, der er sigtet for drabsforsøget på Café Runddelen søndag, nægter sig skyldig. Han er kendt for at sidde hårdt på hashmarkedet.

Det makabre knivoverfald fandt sted på Café Runddelen på Nørrebro søndag, hvor en 31-årig blev livsfarlig kvæstet af 27 knivstik. Tre mænd blev torsdag anholdt for knivstikkeriet under politiets storstilede bandeaktion. Heraf den 45-årige JN, som blev sigtet for at ville have dræbt den 31-årige. Fredag blev han varetægtsfængslet 24 dage.
En 27-årig fra HA-støttegruppen AK81 og en 45-årig bekendt af HA-rockeren fremstilles i grundlovsforhør senere fredag.
 
Den 45-årige JN er fuldgyldigt medlem af Hells Angels og har indgået i rocker-grupperinger siden sin ungdom, erfarer BT. Han er en blandt flere, der sidder hårdt på hash-markedet, som der blandt andet kæmpes om i den verserende bandekrig.

Politiet har indtil videre ikke villet udtale sig om motivet, men ifølge bt.dk's oplysninger skal årsagen til opgøret angiveligt findes på hashmarkedet. Den 31-årige blev angiveligt passet op på toilettet på Café Runddelen, fordi han havde vovet sig ind på HA's domæne.

Den 31-årige, der har syrisk baggrund, har ikke relationer til nogle af de gængse grupperinger, men han er kendt af politiet i forbindelse med tidligere kriminalitet.

Læs også:

Comments