Skud affyret ved Husum Station


Københavns Politi er ved at undersøge en ny skudepisode i Husum i den nordvestlige del af København.
Det oplyser vagthavende ved Københavns Politi til ekstrabladet.dk.
- Vi har en skudepisode, og vi er derude og kigger på det lige nu, siger vagtchefen.

Ifølge ekstrabladet.dk's udsendte på stedet er omkring syv skud affyret ved Husum station, hvor politiet har fundet patronhylstre.
- Vi er i gang med en gerningsstedsundersøgelse og vi har fundet noget, som indikerer, at der er affyret skud. Vi fortsætter selvfølgelig med at afsøge området med vores hunde for at se, om vi ikke kan finde noget, siger vagtchef ved Københavns Politi, John Hansen, til ekstrabladet.dk.

Se stor grafik: Her styrer banderne

- Og så skal vi have afhørt eventuelle vidner i området.
- Vi har ringet rundt til skadestuerne, og der er ikke dukket nogle skudofre op. Heldigvis. Og det er nok et godt tegn, for de plejer selv at komme ind, siger vagtchefen.

Senest onsdag blev der affyret seks skud mod en hundelufter fra en bil i Søborg. Hundelufteren var forholdsvis ukendt af politiet. Og senere onsdag aften blev en 30-årig mand stukket adskillige gange med en kniv på en parkeringsplads i Ballerup. Manden afgik ved døden fredag eftermiddag på Rigshospitalet.

Og senest lørdag blev der affyret skud mod en tilfældig 28-årig familiefar i Værebro i Bagsværd.

Det sker efter at mere end 100 politifolk gennemførte en storstilet aktion rettet mod bandemiljøet, som startede torsdag formiddag. Under denne aktionen blev 39 personer anholdt og 23 skydevåben beslaglagt - heriblandt maskinpistoler.

Comments