Ung mand ramt af flere skud



En 21-årig mand blev mandag aften ramt af flere skud.
- Manden blev i første omgang indlagt på Hillerød Sygehus, men senere overført til traumecenteret. Han er blevet opereret, og hans tilstand er stabil, siger Michael Hellensborg fra Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Skyderiet fandt sted klokken 21.39 på parkeringspladsen ved Nivå Centeret i Nordsjælland.
- Her dukkede to gerningsmænd op og affyrede 5-10 skud mod nogle personer, der var i gang med at spille bold. Den 21-årige mand blev ramt flere gange forskellige steder på kroppen, siger Michael Hellensberg og understreger, at ingen af skuddene var livstruende.

Politiet er lige nu i gang med at efterforske sagen nærmere. Og ifølge vagtchefen ved Nordjyllands Politi har de flere mistænkte, men ingen anholdte.
- Vi formoder, at det drejer sig om en lokal konflikt mellem personer inden for bande- og rockermiljøet, siger vagtchefen.

Den unge mand, der blev ramt af skud, har også været under politibeskyttelse på både Hillerød Sygehus og i forbindelse med transporten til traumecenteret.
Politiet hører gerne fra vidner, der har hørt eller set noget.
- Vi ved, der var flere personer til stede, og vi vil gerne tale med nogle af dem. For de må kunne beskrive gerningsmanden, siger Michael Hellensberg.

Comments