12 Satudarah-rockere stoppet med slagvåben


 
12 medlemmer af den hollandske rockergruppe Satudarah blev tirsdag eftermiddag sigtet ved Bellahøj Station i København for besiddelse af slagvåben. Det oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.
- Der har været fire biler ude ved Bellahøj med personer tilknyttet Satudarah, som skulle afhente en derude. De er sigtet, visiteret og bortvist derfra. Det er, hvad jeg kan sige omkring det, siger vagtchef Henrik Olesen.

Se også: Hells Angels og Satudarah i opgør i Parken

Rockerne blev sigtet omkring klokken 16.09. Optakten til balladen synes at være et hærværk mod en personbil, hvis fører ventede på en kammerat, der skulle hente et sæt bilnøgler på politistationen. Pludselig dukkede flere mænd op og indledte et målrettet angreb på bilen, som blev mål for både spark og slag med bl.a. en stavlygte. På grund af den aktuelt anspændte situation i bandemiljøerne rykkede politiet talstærkt ud til gerningsstedet, hvor man i første omgang anholdt to personer og altså senere yderligere ti.

Satudarah etablerede sig officielt i Danmark den 9. november sidste år med åbningen af et klubhus på Laurentsvej i Bagsværd, som hidtil havde været klubhus for bandegrupperingen Værebros Hårde Kerne, VHK, der nu udgør en del af medlemmerne i Satudarah.

 

Comments