Peace, Love & Harmony

Jørn Jønke Nielsen sammen med en kamel til motorshow. (Foto: Jakob Jørgensen)

Ved siden af to kameler i en indhegning er Bandidos og Hells Angels gået sammen om en stand ved udstillingen Scandinavian Motorshow, der holdes denne weekend i Bellacenteret på Amager.

Og meget apropos nabo-standen, der udover dyrene udstiller hjemmebyggede motorcykler, så har de to klubber måttet sluge en hel del kameler undervejs gennem årene.

- Det har været et omtumlet ægteskab, siger HA-profilen Jørn Jønke Nielsen, med et skævt smil om de nye og mere venskabelige tider.
- Men mange i begge klubber har jo kendt hinanden i en årrække, tilføjer rocker-forfatteren, der i årevis var HAs ansigt udadtil.

Han henviser til klubbens talsmand, Thomas Gramstrup, for yderligere kommentarer.

Inviteret til motorshow- Motorshowet har kørt i fem år. Og, det var arrangørerne, der henvendte sig til os, og spurgte om vi ikke ville være med herude, når nu der er fred og ro mellem os og Bandidos, siger talsmanden.
- Vi kommer ingen vegne med konflikter. vi samarbejder og har det godt med Bandidos. I øvrigt er der også repræsentanter fra mange andre klubber her på showet, siger Gramstrup.
- Politiet prøvede at lave et rygmærkeforbud. Men, der kom en advokat på, og så blev det opgivet. I hvert fald for i år.

Kameler og rockereTidligere har de to grupperinger skudt efter hinanden, hvis nogen viste sig det forkerte sted med det forkerte rygmærke, men nu hænger klubfarverne side om side i Bella Centeret:
- Vi har fået tilbud om at lave en stand. Og bike og motorshows er jo en del af vores interesser, siger Michael ’Kokken’ Rosenvold, europa-præsident for Bandidos.
- Vi har et godt forhold til hinanden i Danmark. Der er ingen problemer mellem os, siger han.
Talsmand for arrangørerne bag Scandinavian Motorshow er fint tilfreds med HA og Bandidos’ deltagelse.
- Der har ikke været nogen problemer. Det er korrekt, at det er os, der har taget kontakt til begge klubber og inviteret dem herud, siger Mikael Morell, projektleder ved motorshowet.
Adspurgt erkender han, at de har fået enkelte henvendelser fra besøgende, der har fundet det aparte, at netop Hells Angels og Bandidos er blevet inviteret med til showet.

Comments