Bandidos-leder stadig i kritisk tilstand: Politiet på bar bund

En 25-årig svensk Bandidos-leder kæmper for sit liv, efter han blev skudt natten til lørdag
Natten til lørdag blev et højtstående medlem af Bandidos såret af skud i den sydøstlige del af Malmø.
Den 25-årige mand kæmper stadig for sit liv på Universitetshospitalet i Malmø, mens politiet arbejder for at opklare sagen.

Men svensk politi er fortsat på bar bund og venter på at kunne afhøre deres hovedvidne: Den sårede Bandidos-leder.

Det skriver Kvällsposten.
- Manden er blevet ramt af flere skud, og hændelsen skulle være sket foran en entre til en af ejendommene i området
- Men lige nu kan vi ikke sige, hvornår vi kan afhøre den skudsårede. Derfor tager vi stadig med stor glæde mod vidneberetninger fra folk i området, siger efterforskningsleder Lennart Bergergård til Kvällsposten.

Ifølge mediets oplysninger hastede både politi og ambulance til Västra Hindbyvägen, hvor skuddramaet udspillede sig, men ofret var ikke til stede, da de ankom. Han havde angiveligt selv fundet vej til hospitalet i en privat bil.

Vidner har ifølge Sydsvenskan beskrevet, at den offeret blev jaget af tre andre, bevæbnede mænd, og at der blev affyret flere skud.

I dag er den 25-årige mands tilstand stadig alvorlig, men dog stabil, oplyser svensk politi.

Dansk støtte
I det danske rockermiljø er nyheden om det sårede Bandidosmedlem også nået frem.
'Vi ønsker vores bror fra Malmø syd en hurtig bedring. Forbliv stærk, bror... Kærlighed, loyalitet og respekt. Bandidos MC Copenhagen Northside', har danske Bandidosmedlemmer skrevet på gruppens globale hjemmeside.

Også afdelingen i Kvistgård har sendt deres 'rocker-bror' en tanke.
'Vi ønsker en hurtig bedring til Bandido H, Malmø Syd. BFFB (Bandidos Forever Forever Bandidos red.). Kærlighed, respekt og loyalitet. Bandidos Mc Elsinore', skriver afdeling i Kvistgård tæt på Helsingør i Nordsjælland.
Også Bandidos-afdelinger i Finland, Frankrig, Malaysia og Tyskland har sendt deres lykønskninger til den sårede svensker.

 

Comments