Den dræbte Norsk-Iraner Farzad "Backflip" Pazooki truede en af de tiltalte fra Rock Machine MC med, at ville voldtage hans børn og hugge hovederne af dem mens han ville filme det.

MC & Gjengkriminalitet kan nu offentliggøre og dokumentere beskeder, som den dræbte Farzad "Backflip" Pazooki sendte til en af de nu fængslet medlemmer fra Rock Machine MC. Beskeder hvor han truer med, at ville voldtage en af de tiltaltes børn og hugge hovederne af dem - mens alt dette ville blive filmet.


MC & Gjengkriminalitet er her til aften kommet i besiddelse af flere beskeder, som Farzad "Backflip" Pazooki har sendt til flere medlemmer af Rock Machine MC dagene op til sin død.


Michael Green, Talsmand TBM Scandinavia har her til aften været i kontakt med kilder i det norske MC- og Gjengmiljø, og har her fået udleveret dokumentationen, som Norsk Politi endnu ikke har ville ud med, og om dette så skyldes, at de ikke har kendskab til det - eller måske holder det skjult for den norske offentlighed, så kommer denne dokumentation så nu frem i lyset, som så må sætte tingene i et helt andet perspektiv med hensyn til deres efterforskning mod de tiltalte fra Rock Machine MC.


Michael Green, Talsmand TBM Scandinavia

Farzad " Backflip" Pazooki har sendt flere beskeder, hvor han også truer med at ville skære hovederne af to medlemmer fra Rock Machine MC, hvor han vedhæfter en video fra halshugningen af medlemmer fra et Mexicansk Narkokartel. Udover det sender han også en besked, hvor han truer med, at han ville sprænge en af de tiltaltes bil i luften, hvor han i beskeden vedhæfter et billede, som viser han er i besiddelse af en håndgranat. En besked sendes også, hvor han truer med, at ville komme med Bandidos MC, som nok skal slå en af de tiltalte ihjel.

MC & Gjenkriminalitet viser nu her de forskellige beskeder, som helt klart og tydeligt nu viser en helt anden sandhed - end den det Norske Politi er gået frem i pressen med.


MC & Gjengkriminalitet
Stockholm/Copenhagen









Comments

  1. Anonymous1/27/2017

    "kontakt med mc miljøet" så er det roy selv som har sendt inn? Rock Machine Norway er ikke en del av mc miljøet i Norge, de blir sett på som en stor gjeng med wannabees, de er en vits.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muligt man ser dem som en vits, det skal da stå folk frit for, men det ændrer jo ikke ved sagen og de beskeder den dræbte har fremsendt med trusler om det ene og det andet. Hvad du tror og det mener, og hvem så har sendt hvad ind, det skal da også stå dig frit for, men må så "skuffe" dig, at Roy er det ikke.

      Delete
    2. Anonymous1/27/2017

      Han er jo nevnt i meldingene spesifikt, så det viser jo at det er hans messenger, så hvem andre som skulle ha tilgang til det er jo suspekt, eller?

      Flott dere publiserer, ikke missforstå. At de er en vits i miljøet ses jo med en gang, det tok ikke lang tid før de snakket med politiet heller.

      Delete
    3. Anonymous1/28/2017

      Farzad var alltid en stor taper. Ser ut som han fikk som fortjent. Måtte han brenne i helvete! Peace out!

      Delete
    4. Verkar som om du känner Farzad men du inte gillar honom. Kanske du har några historier att berätta om honom :-)

      Monica
      MC Gjengkriminalitet, Stockholm

      Delete
  2. Vi forholder os blot til beskederne, og hvad fakta er i dem. Uanset hvad man må mene om RMMC i Norge eller Roy, så er det syge trusler at komme med og ville voldtage børn og sprænge bil i luften. Det siger jo meget mere om ham end de andre.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous1/27/2017

      Ja det er jeg helt enig i. De involverte har helt rett i dette, slike trusler må det være konsekvenser av.

      Delete
    2. Anonymous1/29/2017

      Hva mener du ? Han er død. Er ikke det konsekvens.

      Delete
  3. Anonymous1/30/2017

    Alle i alle slags MC gjeng eller hva faen det måtte være er en gjeng med idioter. Hva faen slags verden er det å leve i "MC" fuckings våkn opp og ikke se ut som en jævla tatovert klovn. Alle dere skulle blitt drept, inkludert Farzad. Homser

    ReplyDelete
  4. Han har heller aldri blitt kalt "backflip" det var et navn han stjal for å irritere noen med samme navn. Og man kan ikke skifte navn ofte... så han hadde laget en ny profil. Farzad heter han.... Farzad Pazooki.. thats it! Værsegod

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vi ved godt han hedder Farzad Pazooki, det har vi skrevet i flere af vores indlæg om sagen. Selv i dette indlæg er han navn nævnt.

      Delete
  5. Anonymous2/26/2017

    Farzad hadde de truslene bare i kjeften. Han pratet veldig nye!!! Jeg støtter ikke truslene hans, men han hadde aldri gjenomført noen av de. Han var dopet da han skrev dette. Ingen unnskyldning og det var sykt grove trusler! Konsekvens hadde vært på sin plass men ikke døden. Farzad fortjente ikke å dø!!! Han fortalte meg om RM og jeg har sett bildene av dem! Han skulle gjøre seg ferdig med ting for å da få. Det livet han ville! Kjeften hans fikk han drept

    ReplyDelete

Post a Comment