Ekskæreste til den nu dræbte 31 årige Norsk-Iraner fra Asker fortæller og dokumenterer skræmmende ting




En ekskæreste, som var kæreste med den nu dræbte 31 årige Norsk-Iranske mand fra Asker i mere end to år, fortæller i dag til TBM Scandinavia´s talsmand Michael Green en helt anden historie om den dræbte, og hvad som skete på dagen op til hans død.

I mere end 10 år har ekskæresten kendt til den dræbte 31 årige Norsk-Iranske mand, som søndag den 22. Januar i år blev fundet dræbt i sit hjem i Asker, Norge.

Flere personer med tilknytning til MC-Klubben Rock Machine MC Norway, er i dag sigtet og varetægtsfængslet i sagen. Det norske Politi efterforsker i øjeblikket sagen som et drab, hvor to personer med tilknytning til Rock Machine MC Norway er sigtet for drab, men nægter sig skyldige.

Læs også: http://gjengkriminalitet.blogspot.dk/2017/01/politiet-har-anholdt-flere-personer-med.html

Læs også: http://gjengkriminalitet.blogspot.dk/2017/01/flere-mc-medlemmer-pagrepet-etter-asker.html

På MC & Gjengkriminalitet har vi siden den 22. januar i år fulgt sagen, og offentliggjort beskeder og billeder fra den nu afdøde 31 årige Norsk-Iranske mand fra Asker til en af de sigtede i sagen.

Det er voldsomme beskeder, hvor den dræbte truer med, at ville voldtage en af de sigtedes børn mens hans filmer det, sprænge en af de sigtedes bil og Rock Machine MC´s klubhus i luften, hvor han på et billede i beskeden viser han holder en hångranat i hånden.

Læs også: http://gjengkriminalitet.blogspot.dk/2017/01/den-drbte-31arige-norsk-iraner-blev.html

I dag er MC & Gjengkriminalitet kommet i besiddelse af flere nye oplysninger omkring den dræbte, som igen er skræmmende. Det er beskeder mellem den nu dræbte 31 årige og en ung pige på 20 år, som den dræbte 31 årige havde meget kontakt med de sidste tre måneder af sit liv. Kun få timer før sin død - søndag d. 22. Januar, kl. 15.11 der skriver den nu døde 31 årige med den tyveårige pige.

En af de nu sigtede med tilknytning til MC-Klubben Rock Machine MC skulle i følge den unge pige havde voldtaget hende på et Hotelværelse, den dag, hvor hun for første gang havde mødt den nu dræbte 31 årige fra Asker, som var tilbage i November 2016, hvor den 31 årige var medlem af MC-Klubben Rock Machine.

MC & Gjengkriminalitet har tidligere beskrevet tilhørsforholdet mellem den nu døde 31 årige og Rock Machine MC, hvor Rock Machine MC oplyser, at den 31 årige kun var med i klubben i ca. tre uger inden han blev smidt ud på grund af sin problemer med hård narko.

Rock Machine MC Norway siger, at den 31 årige aldrig har været medlem af Rock Machine MC, men MC & Gjengkriminalitet er i dag kommet i besiddelse af et billede, som den dræbte har sendt til sin ekskæreste straks efter sin optagelse i klubben. På billedet kan man se den nu afdøde til venstre - poserer sammen med et andet Rock Machine MC medlem fra Norway.

Ud fra MC & Gjengkriminalitet´s oplysninger, som vi i dag er kommet i besiddelse af, så skulle udsmidningen fra MC-Klubben Rock Machine MC langt fra dreje sig om den 31 årige´s problemer med hård narko, Ifølge ekskæresten skulle den 31 årige selv havde meldt sig ud af Rock Machine MC, fordi han havde uoverensstemmelser med MC-Klubben.

Dette er beskeden den 31 årige dræbte sender til den 20 årige pige få timer før sin død - søndag d. 22. Januar, kl. 15.11






Dette er en anden besked, som den dræbte 31 årige sender til den 20-årige pige - beskeden skulle være sendt dagene op til den 22. Januar i år.






MC & Gjengkriminalitet følger fortsat sagen fra Asker, og håber på, at senere i dag, at kunne komme med et interview af den dræbtes ekskæreste. Ekskærestens Navn og Identitet, er MC & Gjengkriminalitet bekendt.






MC & Gjengkriminalitet
Stockholm/Copenhagen

Comments