Hells Angels rekrutter ungdom


Politiet mener Hells Angels har skaffet seg over 10 yngre sympatisører på Hedmarken de siste to åra, skriver nrk.no/ho.

MC-klubben påstår at politiet lyver.

NRK har mandag og tirsdag vært i kontakt med Hells Angels i Hamar flere ganger, og i en e-post skriver talsmann Morten Hoelstad følgende:
«Ser i dag at Ukkelberg fra Hamar politikammer uttaler seg på NRK-nett om at de i den siste tiden har registrert at unge rundt klubben her på Hamar rekrutteres inn. Hvor han har dette fra vites ikke, men jeg kan forsikre alle om at dette er positivt feil. Det er ren løgn fra Ukkelbergs side og det må du gjerne sitere meg på også.»
Hoelstad skriver videre:
«Det som forundrer oss er at de bare kan påstå dette og mye annet uten å bevise noe av det de sier.»

Politiet mener Hells Angels Hamar inviterer ungdom til festene sine, som de så knytter kontakt med. Ungdommene får eller kjøper effekter som viser att de støtter klubben.
- Mange av dem som lar seg rekruttere har en kriminell bakgrunn
Politiinspektør Kjell Kristian Ukkelberg sier de stadig ser unge menn som er kledd i gensere, jakker og annet utstyr merket med logoen til Hells Angels.
Dette bekymrer politiinspektøren.

- I og med at de har fått dette utstyret, og får lov til å gå med det, så har de hatt kontakt med klubbene, og det bekymrer oss i politiet.
Lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad, sier de har registrert unge menn ned til 17-18 år i miljøet rundt Hells Angels på Bergshøgda, og at alle de ungdommene som er fra Ringsaker har et kriminelt rulleblad.
 

(28.11.2012 kl. 09:11
)

Comments

  1. Anonymous8/14/2014

    Den mest organiserte kriminalitet er det påtaleverkets embetsverk som står for.

    ReplyDelete

Post a Comment