Ekstra Bladet brokker sig

Vi har her på redaktion på MC & Gjengkriminalitet tidligere i dag modtaget en mail fra Ekstra Bladet. En mail hvori Adm. redaktør - Ole Sloth skriver:


"Til rette vedkommende,

Vi kan se, at der på jeres hjemmeside
https://gjengkriminalitet.blogspot.com/ er gengivet indhold fra Ekstra Bladet i form af hele artikler og fotos, bl.a. disse artikler:

https://gjengkriminalitet.blogspot.com/2018/09/eks-rocker-frygter-fremtiden-hvem-far.html

https://gjengkriminalitet.blogspot.com/2018/09/chris-forsger-at-lgge-rockerlivet-bag.html

https://gjengkriminalitet.blogspot.com/2018/09/seks-kickstartede-rockerkrig-kun-svend.html

https://gjengkriminalitet.blogspot.com/2018/08/drabsdmt-rocker-forlader-hells-angels.html

Vi vil på den baggrund gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at gengive større eller hele dele af vores indhold uden vores eksplicitte tilladelse. Det er tilladt, i begrænset omfang, at citere fra vores udgivelser med rette kreditering.

I anmodes derfor om at straks at fjerne alt indhold, i dets nuværende form, i jeres arkiv, som stammer fra Ekstra Bladet.


Venligst kontakt undertegnede i tilfælde af spørgsmål.".



Man mistænker os for at være kriminelle! Der har vi det bare lidt sådan?
MISTÆNKER?


På MC & Gjengkriminalitet er vi da fornuftige og forstående mennesker, og respekterer da også holdninger, meninger og synspunkter, og alt andet godt fra havet og en redaktørs skrivebord. Vi sover da også lige godt om natten, hvadenten artikler fra Ekstra Bladet bliver publiceret på MC & Gjengkriminalitet eller ej, og både vi og I vores kære læsere overlever nok også, at der IKKE længere på MC & Gjenkriminalitet, vil blive vist flere historier fra Ekstra Bladet - non so ever!

Vil man have må man så også kunne give - BASTA BUM. 
Så næste gang en Journalist fra Ekstra Bladet ringer eller skriver til MC & Gjengkriminalitet, eller til TBM Scandinavia for oplysninger eller informationer til brug for en eventuel fremtidig artikel de skriver på - ja, så tror vi her på redaktionen på MC & Gjengkriminalitet, at I vores vakse læsere godt ved hvad svaret så bliver, ikke sandt?

Som nævnt tidligere i denne lille ligegyldige historie, så er vi her på MC & Gjengkriminalitet fornuftige og forstående mennesker, og vi har derfor så også fremsendt Adm. redaktør - Ole Sloth et høfligt svar, hvor vi efterkommer hans og Ekstra Bladet´s ønske om, at slette diverse historier. Vi ved der er tale om købehistorier (Ekstra Bladet+), og krisen kradser jo desværre alle steder i dagens Danmark, og vi vil naturligvis ikke være årsag til fyringer eller andet slemt fra kantinen, fordi vi har publiceret nogle historier, som måske har drænet kassen hos Ekstra Bladet.
 
Hos Ekstra Bladet er  man jo kendt for, at man tør hvor andre tier. Men så lad os da lige nu slå helt fast, at skulle man inde på Ekstra Bladet begynde, at tænke i økonomi, og her med et forsøg på erstatning og sagsanlæg, eller hvad ved vi - så tør vi da allerede nu godt sige, at det vil være spild af tid, for vi har IKKE kongens mønt - vi arbejder alle på redaktionen frivilligt, og er en blog tilknyttet en frivillig forening kaldet TBM, som man forøvrigt for nogle år tilbage på Ekstra Bladet forsøgte, at hænge ud på forsiden med historien om, at Rockerforeningen TBM tømte kommunekasserne for skillinger - bare vi dog havde, så ville alle vi tidligere bande- og rockermedlemmer nu havde siddet på Costa Da´ Sol, og lyttet til C.V. Jørgensen, og i kor havde sunget - på Costa Da´Sol, hvor solen skinner, osv.

Nåh, men fred være med alt det nu, og kære Ekstra Bladet? Vi ved jo også godt, at I læser denne historie, så skal vi ikke bare være enige om, at vi lader hinanden være i fred, og I beholder hvad er Jeres, og vi det som er vores?

Men se sådan på det Ekstra Bladet - nu fik I da med denne lille historie noget gratis reklame, så kom IKKE og påstå, at vi ikke er nogle flinke mennesker her på MC & Gjengkriminalitet.
ANNONCE
ADVOKATFIRMAET BLINKENBERG & ENGMARK
http://www.strafferetsadvokaterne.dk/


By The Way? Vi kan faktisk også bedre lige B.T.


Denmark - MC & Gjengkriminalitet








Comments

  1. Anonymous10/03/2018

    LOL.... fedt skrevet og fed humor I har.... fortsæt det gode arbejde. Fed blog. Respect

    ReplyDelete
  2. vi bryster os med at i Danmark har alle ligeret til uddannelse og kalder os info samfund, men der ved at være så mange betalins annoncer og det er JO ikke kun EB

    ReplyDelete
  3. kan i ikke skrive lidt om famillien Ellemann afdække hvor meget mor og far betaler medierne for at det skal se ud som om søn også er valgt ind?

    vi vil gerne vide om det har nogle visioner for dette land, om de kender til bonusordningerne ude i kommunerne om de er klar over de sidder med stille accept mens de slagter vores landsmænd i jobcentrene syge?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Er da ikke noget bedre end at skrive om korrupte politikere, og er dokumentationen på plads, så er vi helt klar.

      Kenneth P
      MC & Gjengkriminalitet, Danmark

      Delete
  4. Anonymous10/08/2018

    TBM stjeler jo artikler hele tiden, og ikke bare fra Ekstrabladet. En stor artikkel om sønnen til en tidligere Bandidosleder var tatt fra NRK i sin helhet. Og det uten at det engang oppgis hvor artikkelen kommer fra. Slikt kalles tyveri, og det ER også tyveri i lovens forstand. Skal TBM bli tatt alvorlig, for dere fanden meg oppføre dere og følge de regler som gjelder for alle andre i samfunnet. At dere jobber frivillig og uten betaling når dere stjeler artikler, betyr intet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tommy P10/09/2018

      Hvis du er så utilfreds hvorfor læser du så denne blog Einstein? Måske du skulle læse artiklen en gang til for der står da nede i bunden af artiklen Norway og NRK... Du gå da i rigtig små norske sko.. hold da kæft.

      Delete
    2. Nederst på alle historier vi publicerer står anført land og efterfølgende det pågældende medie, som har har skrevet artiklen. Du henviser til en historien om Bandidos-sønnen, og som Tommy har skrevet i sin kommentar, så er der anført NRK efter artiklen.

      MC & Gjengkriminalitet
      JH

      Delete
    3. SmukkeBetina10/09/2018

      Hvorfor smider i ikke bare linket på til de historier I opdaterer, for så undgår i da alt den brok fra smålige mennesker. Ses tydeligt at det primært er fra Norge og Danmark man brokker sig... Sjovt nok er det faktisk minimalt med historier I bringer fra nordiske medier så forstår slet ikke nogen gider brokke sig. De skulle da i stedet være glade for at flere rundt om i verden får mulighed for at læse deres artikler. Synes det er en super blog I her kører. Der er så mget opdatering og fede historier. Fortsæt det god arbejde og Ekstra Bladet er da bare latterlige.

      Delete
    4. Tak for de pæne ord, og vi er glade for,at du synes det er en god Blog at følge SmukkeBetina. Du har måske rart I, at vi med de skandinaviske historier skal smide linket på, for så må brokhovederne finder på noget andet de kan brokke sig over.

      Gode hilsner herfra.

      MC & Gjengkriminalitet
      JH

      Delete
    5. SmukkeBetina10/09/2018

      Selv tak JH. Og tak for alle de fede historier i bringer fra rundt omkring i hele verdenen. Kram til alle Jer på Bloggen.

      Delete
  5. Martin Hansen10/09/2018

    Hold da kæft noget snot at argumentere med. Fed blog og fedt med et samlested for alle ting der sker i verden. Det er da kun her man kan læse om det... keep up the good Work på bloggen her... RESPECT Boys

    ReplyDelete

Post a Comment