The "Union" Thailand


Slut med idioter, som kommer til Thailand og får sig et Full Patch uden, at have gået nogen form for Prospect-tid eller har kendskab til hvordan og hvorledes MC-miljøet i Thailand fungerer.

The "Union" blev officielt etableret i sidste måned, og består af flere store Internationale MC-Klubber.

The "Union" er blevet etableret på baggrund af, at man nu ønsker, at få styr på alle disse wannabe-bikers, som kommer og tror de bare skal have sig et Full Patch, og så tror de kan kalde sig for en Hard Core 1%er.

Det skal nu og for altid være slut med disse idioter, og endnu mere slut med alt hvad der har med Patch-Jumping at gøre, og derfor har flere store Internationale MC-Klubber i samarbejde nu valgt, at etablere "The Union", som man teoretisk kan kalde en form for Biker-Politi.

The "Union" er også etableret for at vise de Thailandske og Australske myndigheder, at man selv kan holde styr på tingene og holde orden i MC-miljøet, for de Australske myndigheder har igennem flere måneder lagt et stort pres på MC-Klubberne i Thailand og forsøger ihærdigt, at få ødelagt fristedet Thailand for alle MC-Klubber.

Fremover må samtlige klubber indrette sig efter "The Union`s" regler, og fejler man får man straks det GULE kort, og vil blive indkaldt til et møde i "The Union". Der vil man så få klar besked om at indrette sig efter de regler som gælder, og forstår man ikke det budskab - så må man tage konsekvenserne af det, for nu er man i Thailand så træt af alle problemerne de NYE har skabt.

CITAT: Anonym Norsk 1%er
"Vi er møkka lei alle disse hobbybikerne som går ut på bar i full patch å tror de er noe til Sons of Anarcky. Samt klubber som popper opp uten at de presenterer seg, samt spør om det er greit at de kan få starte opp en ny klubb. Det er egentlig mer en nok klubber som det er. Så folk som er seriøs kan lett finne seg en som passer for de, for så å gå Prospekttiden å lære om hvordan ting fungerer her borte. Slutt på tullinger som trer på seg 1% merke å full patch uten å Ane en dritt hvordan ting her borte fungerer. Bare tror det er fritt frem å slå på stortromma å tro de er ekte Bikere forde de har fått seg en patch for å fylle på med mest mulig folk i enkelte klubber her. Søppel og dritt er det mer en nok av i alle fall. Men mange bryr seg kun om å få flest mulig medlemmer uansett hvilke idioter det dreier seg om. Rebels hadde sendt over 100 full patcher hit som ble delt ut til hvem som ville ha.

Vi beslagla 70 av de å sendte tilbake til Australia ganske nylig. Rebels har ingen historie her, heller ikke annet her å gjøre en å opprette en ‘fluktstad’ til de av sine Australske Members som har kommet i konflikt med policen. Plutselig gikk det fra null Rebels her til 70-80 stk på Burapa Bike Week i fjor.

Ingen hadde en dag prospekt tid. Å ingen hadde kjennskap til verken hvordan en stor 1% klubb skal drives, eller hvordan ting fungerer her borte. Thailand er i særklasse det siste og eneste fredelige Biker paradis som er igjen. Her omgås vi alle store 1% klubber å ordner opp i evt konflikter over en øl i steden for å skyte etter hverandre. Det er dette vi nå kjemper med nebb å klør for å kunne beholde mens Australske policen gjør alt i sin makt for at knuse denne idyll vi har her borte. Å de vil lykkes også om ikke vi selv nå tar grundig til kamp tilbake. Men ikke hvær for oss. Vi sloss samlet alle større klubber her mot vår (alle Bikeres) fiende, policen. Thailand er et foregangsland uten sidestykke for resten av Biker verden der de kun ødelegger for hverandre med den stadige krig å ufred som pågår rundt om kring. Det er slik mange av disse ‘pop upp’ klubbene tror det skal være å det er hva vi nå setter foten ned for. No more patch jumping. No more full member uten Prospekttid. Å kjenn sin plass for det er ikke alle forunt å spille i 1. Divisjon, noe veldig mange tror de gjør. At HA, Bandidos og Gremium er imøtekommende (til en viss grad) betyr ikke at vi sidestiller disse pop upp klubbene med oss selv. Vi aksepterer at de er der om de oppfører seg. Men det har glidd ut nå, så nå setter vi på bremsene. De som ikke følger retningslinjene vi pålegger alle å følge er ute av miljøet. Avpatchet å bad Standing så vi slipper patchjumpere som går igjen i ny klubb gang på gang med idiotippgørselen sin.

Thailand - MC & Gjengkriminalitet/TBM Asia.

Comments