MELD DIG SELV TIL POLITIET ARILD INGOLFSEN


Enhver "fornuftig" pokerspiller ved hvornår hans bluff er blevet gennemskuet, og det nok bare er bedst, at pakke sig og smide sine kort på bordet.

Det er nok det, at Sexuhyret Arild Ingolfsen fra Trondheim bør gøre nu, for alle ved bordet spiller sammen mod ham, og smider han ikke sine kort på bordet nu, så bliver han rippet for alt, for han kan ikke bluffe folk i Trondheim mere.

Efter vores historie om Sexuhyret fra Trondheim i fredags, så er mailboksen her på MC & Gjengkriminalitet henover weekenden og i går nærmest blevet bombarderet med mails fra både ofre og andre i Trondheim og omegn, som også kender til mange af Arild Ingolfsen´s Drug Rape mod forskellige unge piger og kvinder i Trondheim, og ikke mindst de trusler han har fremsat mod mange af sine ofre for, at tie dem til tavshed. 

En veninde/kæreste/et-eller-andet til Arild Ingolfsen har ej heller ligget på den lade side i hele denne sag. Hun har ved flere lejligheder sendt mange af Arild Ingolfsen's ofre beskeder, hvori hun truer med MC-klubber, hvis de anmelder Arild Ingolfsen til politiet, og ikke stopper deres snak om sexuhyret.

Af respekt for de MC-klubber i Trondheim, som hun har truet forskellige personer med, for at de skal trække deres påstande og anklager om Arild Ingolfsen tilbage, der vælger vi, at ikke vil nævne klubberne´s navne, for her på MC & Gjengkriminalitet er vi af den holdning, at ingen af disse MC-klubber er tjent med, at blive indblandet i en sag, som på ingen måder har noget med dem, at gøre non so ever.

Ingen MC-klubber med RESPECT for sig selv, vil sættes i forbindelse med hverken pædofile eller voldtægtsforbrydere, og ej heller vil de acceptere, at deres navne misbruges til at true, men det ved denne kvinde så åbenbart NADA om - dum, dummere og dummest

Men mon ikke, at hun så snart finder ud af det, for vi tror næppe her på MC & Gjengkriminalitet, at disse MC-Klubber vil have hængende på sig, at de via en forvirret/narkopåvirket kvinde bliver brugt til, at fremstå som om, at de nærmest sympatiserer med en sexsuelforbryder?

Udover, at vi på MC & Gjengkriminalitet henover weekenden er blevet bombarderet med mails vedrørende Arild Ingolfsen, og alt det han har holdt på med igennem mange år, der har vi så også med stor interesse fulgt tråden på kommentarene til artiklen Sexuhyret fra Trondheim.

Ingen tvivl om, at der i mange af disse kommentarer ikke bliver lagt skjult på ting og sager, men tværtom. Det er måske så også årsagen til, at flere af Arild Ingolfsen's ofre i deres mails har tilkendegivet, at de nu har fået mod på, at stå frem og anmelde deres sager til Politiet i Trondheim, fordi de ikke længere vil trues til tavshed og fortsætte med, at gå og være bange for sexuhyret Arild Ingolfsen.

Det tyder jo så på, at man hos politiet i Trondheim indenfor den nærmeste fremtid vil komme lidt på arbejde, for der er ikke bare tale om en sag, men mange, og med mange mener vi rigtig mange.

Arild Ingolfsen kender sågar nok ikke selv det nøjagtige antal på sine ofre, for der har jo været så mange, og alt er jo foregået i påvirket tilstand - man bliver det af Amfetamin og GHB. Men lad os da bare forsøge, at genopfriske hans hukommelse lidt, og sparke lidt liv i den samvittighed han ej heller ejer - det er under 100, men mere end 10 ofre, som du har dopet med GHB og misbrugt Arild Ingolfsen! 

Det siges, at sandheden skal sætte os alle fri, og for Arild Ingolfsen er det nok tid til, at melde sig selv til politiet, og så ligge kortene på bordet, for det vil nok være bedst for alle parter. 

Man kan komme til verdens ende på en løgn, men man kan ikke komme tilbage igen på en løgn Arild Ingolfsen, og du er nu ved verdens ende. Så vis dig, som den mand du ikke er, for INGEN rigtig mand voldtager kvinder. Pak en lille taske og gør alle dine ofre og ikke mindst dig selv den tjeneste, at meld dig selv - så Tronheim igen kan blive en tryg by for byens piger og kvinder, at bevæge sig frit rundt i. 

Norge - MC & Gjengkriminalitet/JH-CB.

Comments

 1. Anonymous7/14/2020

  Da håper vi han tar til fornuft og melder deg selv... noe jeg tviler sterk på han tør...
  Og jeg håper alle offer anmelder han i løpe av uken.. denne mann kan ikke gå fritt på gaten

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/14/2020

  Jävla svin. Burn the motherfucker

  ReplyDelete
  Replies
  1. Because he’s a bitch, no, witch

   Delete
 3. Anonymous7/14/2020

  Endelig kommer sannheten fram å både Arild å Torild birde skynde seg å melde seg selv å komme med sannheten. For nå får politiet i Trondheim nokk å gjøre. Å forhåpentligvis prioriterer di offrene pg ikke 2 tystere å narkomane! Det forventer i allefall jeg!

  ReplyDelete
 4. Anonymous7/14/2020

  Da e d på vei mot rettferdighet. Arild e å anmelde d no og æ har time på torsdag. I morra får æ besøk av en som vil høre den andre sida av saken og han kjæm te å avlegg dæ et besøk etter d, tenke æ. Hvis ikke politiet kjæm først... Du må skriv litt mer om mæ, din forbanna drittunge! Ska lov dæ du har gått langt over grensan med løgnan dine. Nevn én som har"pult" mæ, som du si! Ska lov dæ at d kan du itj. Må skriv koffor æ va te dæ... Fordi du va i oppløsning og trengt nån der. Så der kom ein trussel til fra Toril svebak

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7/14/2020

   Ivan...morten...tunga...ska vi foetsett...joakim...fuckings ludder. Det e en grunn te kallenavnet ditt..å det hørt æ førtse ganhen for 10 år siden..så no må det nå vær Torild 2000 kuk������
   Fra Renathe

   Delete
  2. Nei ei renate Toril la tresmill polle, d e maaange flere hahahaha

   Delete
  3. Ja renate at de går på utseendet er bare bevis på kor desperate Torild og ingolfsen er. Meld deg arild,

   Delete
  4. Mor og datter, som pulte med ham samtidig. Anmeld dere også!

   Delete
  5. hører du deg selv K.A.Da

   Delete
 5. Anonymous7/14/2020

  Å fortell mæ at æ e stygg, e d lite poeng i, vise bare at du ikke har nå å kom med d. Arild syns a Renathe va stygg, full og et ufordragelig menneske, han å, men du har itj hørt mæ si d før. Du har så absolutt gitt dæ på feil person no, Ketil! Det her vil slå tilbake på dæ som en hammer og Renathe vil bli te latter og forakta av all som virkelig har blitt voldtatt!
  Dette skrev toril svebak til meg på sms no

  ReplyDelete
 6. Peter O7/14/2020

  Torild Svebak er ein gal dama. Biker ho.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous8/03/2020

   Peter Oho: Hun er faktisk ei jævlig ok dame! Så vidt meg bekjent har hun ikke vært med en eneste biker, på den måten. Ihvertfall ikke som vi kjenner til. Hun er en god venninne av to stk, men det er også alt.
   Renathe: Hvorfor nevner du navn på folk hun ikke vet hvem er, engang? Ivan? Tunga? kanskje sett ham på en fest. Joakim, hvem er d?

   Delete
 7. Anonymous7/14/2020

  Hvis du svare så vit at æ læs itj dem. Får dem ikke inn engang. Avtalen med'n Helge va at du skull slett ditt å, men like så greit, fikk politiet se d òg. No e dokker begge to anmeldt av han og æ gjør d på torsdagen. Husk æ har all meld æ òg, kor du true både mæ og han. D e ulovlig. Ikke faren din trur på storyen hennes engang! No må du våkn opp! Du bor sammen en skuespiller! Å æ fikk den her fra Toril svebak no nettop

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvor er respekten,mann(bemerk deg liten m).
   synes ikke du fortjener å få en liten m engang,men noe må du jo(forhåprnyligvis) ha.
   når virkeligheten er borte.
   om en hadde satt deg sammen med husflidslaget i levik hadde vel tredje verdenskrig brytte ut.
   det er du som sitter med skjegget i postkassa uansett hvilken retning dette tar.
   hvem er det du prøver å være?
   hvilken omgivelser har du?
   hva forer du deg med om dagene.
   bare du og renate som sitter og fucker hverandre opp.
   kom deg ut på langtur med bikkjan.
   ta med fiskestanga og kos dere.
   vær glad for at dere har hverandre.
   og ikke drep det lille dere har om ikke hatet har tatt over.
   ta deg sammen GUTT.

   Delete
 8. Når Arild fikk problem med det siste ofre sitt, så dro han rett til Torill, så Torill lyver om at hu var til stedet den dagen, men sannheten er at Torill fikk bra kontakt med Arild en måned etter hendelsen. Og så mange løgna som kom fra Torill, om han ikke hadde likt siste ofre, så kofor gjor han det da. Å bruk det som en unnskyldning det går ikke Torill.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous7/15/2020

   Bra sakt. Når hann syna jeg var så fæl å stygg...hvorfor ikke bare la meg være drite i å dopa meg ned å voldta mæ. Hann gjømmer swg bak deg å lar deg hyle ut løgner..åsså gir han deg makka for å koke på videre. Dette er hannes spill..finner svake avhengige., gjerne noen som sliter psykisk å gjemmer seg bak dem eller bruker det som gjemmested. Å det er også sant at du Torild var ikke dær..du lot deg bli manipulert å styrt ca 1mnd etter hann tok meg. Å siden har du klemt på med masse makka å ladt deg bli helt kokt å styrt. Du er så borte at du klarer ikke å se at dette er å har vært hans spill i mange mange år!
   Du blir lurt som en dokke....

   Delete
  2. Vet bare se har kjent hverandre i over 30 år!!!

   Delete
 9. Torill du e virkelig dum, koko

  ReplyDelete
 10. Anonymous7/14/2020

  Æ sjønne ikke ka torild driv på med æ.. beskytte da ikke sånne som arild. Æ hate voldtekt/pedofile som ødelegg folk med truma ut livet som dæm får pga sånne som arild..
  Trøkk innpå meir no (makka) hau toril. Du har itj råa t nå ainna,og tru folk med mc klubba bli da for dumt. Dæm e eit mannsdominert yrke,og dæm tar itj inn kuklause hora som tru dæm har balla/vest.. du bli som alltid bære artighet.. itj har du mot nokk t ainna heller når du faan itj kain klar og færra fra hain fyrn heller.. håpe du og hain bli tatt æ for feigheta dokkers.
  Robert

  ReplyDelete
 11. Anonymous7/14/2020

  Arild ingolfsen skal få sin straff!!! Det er 100%sikkert
  På lik linje med Toril svebak!
  Ingen i mc miljøet har respekt for sånt!!! Absolutt ikke!!
  Dåkker kan gå å meld dåkker sjøl for ka faen dåkker driv m!!!! Æ har sjett både dæ å Renathe å d e jævla sikkert at du den stygge hæslige ikke Renathe! Å Arild ingolfsen må dop ned så si alt for Å misbruke dæm mens dæm e helt vækk!!! Kan du itj t helvete kjøp dæ ei oppblåsbar ei å fyll å m varmt vann!! D e jo som å pul på lik d du driv m!!!! Å Toril veit vel itj nåkka bedre,forstår kansje ikke forskjell på misbruk/voldtekt å sex!!! Dåkker e nåkka feige tystere som faktisk e så dum at d finnes ikke ord!! Snicest is bitches!!! Håpe dåkker melde Ketil å Renathe! D e bevis nok på at dåkker e tystere! Arild ingolfsen meld dæ sjøl for alt du har gjort!! Stå for dæ sjøl å slutt å si at du har blitt voldtatt av Renathe!! Du din forbanna ghb,riviotril, makka vrængte idiot!! Start m å Stå for d du har gjort å slutt å skyld på alle andre!!!! Eller enda bedre kjøp dæ ett tau å heng dæ opp!! Livets rett er ikke for alle!!! Husk d du!!! No veit æ kordan du sjer ut, møtte æ dæ på gata så bli d fest!!! Å du ska bli henta av ein gul bil!!! Æ håpe alle offer anmelder han i løpe av uka her!! Så han bli huka leng inn!! Å æ e sikker på at d står folk å vente på dæ på innsiden klar t å gjør d samme med dæ!!! Du e ein fitte tyv! Anne manns kvinne og sykkel rører man aldri Arild!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dere ødelegger for oss ofre, men all denne dritten, som ikke har noe med saken å gjøre! Anmeld det fysisk på stasjonen som jeg har gjort!

   Delete
 12. Anonymous7/14/2020

  No ska rettferdigheten seire! Å fler å fler fortelle om grusomme historia. For det e ikke bare mæ Arild! Å du tusen kuk kann faen mæ bare klapp igjenn. Du har ingen troverdighet å det har heller ikke hann andre jæveln!
  Sannheta kom fram no..å det Arild må du husk på at tusen kuk hjalp dæ godt med...hold dokker fast i framtida for no kjæm alt fram....
  Hilsen Renathe

  ReplyDelete
 13. Anonymous7/14/2020

  Fjern voldtektsmannen fra gata. Sånne svin lærer tydeligvis aldri. Håper mange kommer frem fra mørket og anmelder. Bør som minimum kjemisk kastreres resten av sitt usle liv.. Og ett kosteskaft i rævva.. Hvor mange liv har han ødelagt?.

  ReplyDelete
 14. Dæven æ glede mæ t å bli anmeldt Arild ingolfsen å Toril svebak på torsdag!! Da bør dåkker begge stikk t helvete langt unna,for da ska æ lov dåkker helvete i byen!!! FORPULTE tystera! Da veit all at dåkker snakke m snuten!!!!! Pesshyssa Arild ingolfsen som stikk å gjemme sæ ska æ faen i mæ ta totalt rotta på! Han fortjene ikke luft ein gang!!! Å du Toril sundpulte svebakk står på lik jævla linje!!! Da e dåkker ferdi m byen her d e faen så sikkert!!! At du klare å lyr ut av dæ at du e penere enn Renathe som spille 4div håndball si litt om kor på trynet du e!!! Du e slapp i fisken å kokt i hode ditt foraltid!!! Du må kom m mer dritt t mæ så ska du få sje ei side av mæ du ikke vil, d kan æ lov dæ!!!! Feig har æ aldri vært så d det e sagt!! Å om per morten bugten sitt å dryle fra sæ piss dritt æ I!!!! Han e skylde mæ peng derfor hold han m Dæ å arild!!! 100% sikkert!!! D fins mange veia t rom! Ska faen mæ ta dæ etter håret å sleng dæ t helvete når Du melde mæ,å aldri prøv på true mæ ein fuckings gang t!!! Håpe du miste jobben din på club4 shop i Trondheim!! Å æ ønske dåkker begge alt ondt å helvete dåkker kan få!!! 2 gang har du meldt mæ t kripos!!!! Maka hore fra HELVETE, æ e sikker på at satan sjøl itj hæle å rør dæ m anna mannns pikk på jernstang ein gang!!! Å du Arild ingolfsen har møtt på feil fyr,lell om æ har latt dæ gå i litt over 1 år ska æ lov dæ du tar ditt eget liv FORPULTE helvetes pesshyssa som gjemme sæ tvært æ e i byen!!! Du har itj nåkka mer her å gjør! Å d sa æ t dæ for cirka 6mnd sia når du skull kom hit vis din uskyld.... Men kom du? Nei!!!! Å æ e sikker på krabben itj hæle å spis DÆ ein gang !! Men bort fra Trøndelag d ska du d e et løfte! Så kom igjen make your move!!! Meld mæ ska du langt bort å ned!!!! Toril svebak send mæ ein sms t da gjelds d samme for dæ!!!! Feil fyr!!! Bare så du veit d!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous8/03/2020

   You are so very welcome!

   Delete
 15. Hva med meg da 17 år da han forgiftet meg og en venninne også takket være min venninne der på 56 år og syk fra før dro ikke fordi en jente på min alder tidligere den MND hadde blitt voldtatt og filmet d hele av Arild vil ikke si denne jentas navn pga div grunner, men d var nok til at min venninne satt der og var så syk at hun ble hentet i ambulanse da. Hun ringte en min kjæreste Morten Robert Norum som hørte ingolfsen og Camilla syk og kom i en fei der lå jeg innpakka i dyne og uten mulighet til og verken rør emwg elr puste. Har epelspi så mye galt kunne skjedd der, han tok nesten livet av meg hadde ikke min venninne ringt typen min som mange gang har konfrontert dette med Torild da smisker hun, men nå sier hun d er ikke sant? Torild har ikke vært der noen av gangene. Og gir falsk alibi jeg var faen meg ikke fylt 17 skulle inn og sone da jeg var i avisa for og være 17 da jeg sonet og dette var FØØØE DVS VAR KNAPT 16 men d stoppet ikke arild da Figo kom hadde arild stukket. Men pakka meg inn i dyne mens jeg lå i kramper og tok av meg toppen... Sjekka ikke pulsen engang lå under dyna og holdt på lbelses men klarte ikke prate.. Fikk hallusinasjoner og overopphetet i ettertid tenker jeg ghb fordi han var helt nykter selv.... Så Torild si hva du vil men min dom glemme rjeg aldri hadde 18 års dagen inne så dropp den med at jeg var "livlig" aldri lovlig og forgifte og voldta. Svin begge to. Camilla,

  ReplyDelete
 16. Anonymous7/14/2020

  Nå har jeg ei venninne som har vært så uheldig å truffet denne mannen.
  Jeg nevner ingen navn men kan si at hun har plagdes med traumer,skyldfølelse, problemer med å prate klart. Hun har heldigvis noen sterke personer i livet som gjør at hun ennå klare å stå rak, tross hva hun har vært gjennom. Kjemp for offrene.

  ReplyDelete
 17. Anonymous7/14/2020

  At det går an sei æ bære.. æ kjenne K og R, æ sjer på R at hu ikke har det bra etter dein hendelsa der.. kjæint dæm i over 10 år. Og æ veit kæm figo e og,satt inn på dom æ når æ møtt hain først gang i år 2000.. Men uansett så kain hu hora torild der bære forsett med og sæll sæ.. ilag med sjappa hu jobbe i.. går ikke bra for sånne jævla tystera uansett koss værden du/dokk levve i.. håpe faan mæ nå tar nuven av dokk før æ fanna mæ hyre nånn t det.. og da vil dokk faan itj mærk d kjæm ein gang..
  Robert

  ReplyDelete
 18. Anonymous7/15/2020

  Politiet har nå i dag fra Steinkjer og Trondheim å skal prioritere denne sak nå. R sin innmelding hadde blitt lagt på intern logg,men ble nå lagt ut på den nasjonale politi loggen.
  De håper Arild offer anmelder han fort løpende. Å alle offere skal føle seg trygge på at de tar dæm på alvor. Dette lovet de meg.
  Mvh Ketil

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zodiac7/15/2020

   Fantastisk... Respect

   Delete
  2. Anonymous7/15/2020

   Endelig rettferdighet å riktig prioritering av politiet!

   Delete
  3. Hvor dum er d mulig å bli? Det er ingen nasjonal eller lokal logg, voldtektsanmeldelser legges i, så alle kan se... Du må møte hos politiet, gjennom et avhør og signere. Da først er det anmeldt og det er ikke noe de går ut med, særlig av hensyn til offrene! Så slutt å lyg å anmeld, da!

   Delete
  4. Det finnes lokal politi logg,nasjonal logg politiet og Inter nasjonal logg til politiet!! Så du må nok sjekk litt mer fakta før du åpner din kjæft! Rekne m du e du igjen Toril.... Eller så m d vær Arild ingolfsen.... Du har vel ikke lest artikkelen 1eller2 eller 3!!! Men han e anmeldt av flere han no! Så slutt med piss preiket igjen!!! Dette er for å støtte hans offere! Så ka faen feile dæ???

   Delete
 19. Anonymous7/17/2020

  Torild tusen skruv.. gå inn på google og bli belert.. står svar på hvit.. nasjonal politilogg akkurat som kripos du d veit du ka .. etter all mællinga du har gjort der..
  Mvh Robert

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous8/03/2020

   Din feige anonyme faen! Belær deg selv, du. DET FINNS IKKE EN LOGG OVER ANMELDELSER, GUD OG HVERMANN HAR TILGANG TIL!!!

   Delete
 20. Kaddie aka Toril svebak Du får gi dæ Mens leiken e go!!! Å forsvar ein forbanna serie voldtektsmann i Trondheim er ikke bra for dæ eller noen andre! Tenk om han har gjort dette mot din datter,?? Du er faen ikke d spytt likar enn Arild!! Du har fått beskjed fra mang om å gi faen i å skriv mer her,!!! Men du føle vel for å bli m ned i dragsuget!!! Isteden stokk dum !

  ReplyDelete
 21. Anonymous7/18/2020

  Det er nok du som bør kutte skitpraten, Kjetil Andre Dahll! Hold kjeft og la retten gå sin gang! Det her er så absolutt ikke hvem du tror det er... Tror kansje du bør roe ned dette tøvet å la politiet ta seg av d! Nevner du navnet mitt...... Slutt å prat skit og det du veit e løgn. Hva er bak dette barnslig stygge personangerepet på ei du likte godt helt til i høst. Hva er poenget med å ringe hennes sjef for å få henne sparket! Hun har ALDRI truet med noen av oss! Aldri gjort det! Men vi har bedd deg stoppe dette. Gjør det!!! Du vil aldri høre fra henne igjen. Hun har forbud mot i det hele tatt lese det, kontakte eller svare deg. Dette vil hun følge. Men du fjerner det du vet er løgner!!!! Ser deg snart...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sia du e så skep på å vise ditt navn. Ska æ sett på grillen eller sett mæ på ein stol innkjøring t mæ?
   Adresse min e Karetvegen 22c leksvik,indre fosen. Å selvsagt ringte jeg hennes sjef å spurte om han ikke kunne ta ein dop test av henne når hun var på jobb... siden hun sender meg trusler og trakassering på høyest nivå når d gjelds å send mæ sms,msn,osv! Og hun prøver å sverte offerenan t Arild! Velkommen er du 😎uansett hvem du er eller derre er?

   Delete
  2. Ketil Andre Dahl heite æ btw! Ikke Kjetil andre dahll få no i alle fall navnet mitt rett. Adressen min svar meg med ditt navn selv om du tør!

   Delete
  3. Skal du ha tlf nr mitt med d samme? Å æ fjerne ingenting om tori svebak. Hu kan godt være med Arild ingolfsen med i fengsel for min del

   Delete
 22. Og sist jeg leste noe i om avisen om hennes sjef var under etterforsking for hallik virksomhet... Så da d mer ein liten advarsel om at han muligens har narkomane på jobb.... trenger vel ikke å hjelpe så mye for han's sak...

  ReplyDelete
 23. Anonymous7/18/2020

  Gammelt nytt. Har nummeret ditt, så slapp av. Virke som du hater hun mer enn han... Å hun er ei veldig god venninne, som aldri har truet noen med mc, så slutt!!!!

  ReplyDelete

Post a Comment