AK81’ere sigtet for afpresning af mindreårige

Medlemmer af Hells Angels’ støttegruppe er blevet sigtet for at presse skoleelever til at begå indbrud og opbevare tyvekoster.

Et medlem af HA’s rekrutgruppe, AK81, er ifølge Ekstra Bladets oplysninger sammen med en anden mand sigtet for at have presset mindreårige ud i kriminalitet.
- Det er korrekt. Vi har en sag, hvor to mænd er sigtet for afpresning og vold rettet mod tre unge i 14-15 års alderen, siger Jesper Simonsen til Ekstra Bladet. Han er efterforskningsleder ved Task Force Indbrud - en politienhed med fokus på indbruds-relateret kriminalitet på Sjælland.
- Sagen kører for lukkede døre. Derfor kan jeg ikke kommentere sagen yderligere, tilføjer han.
Ekstra Bladet erfarer, at der er tale om duoen FS, 25 år og BS, 21 år. Ifølge oplysningerne menes AK81’eren FS at være hovedmanden, mens BS har fungeret som højre hånd. Duoen mistænkes for op gennem foråret at have tvunget de tre mindreårige til at begå indbrud samt til at opbevare hælervarer og tyvekoster.
Magtspillet i forbindelse med sagen har været glasklar. For at gennemtrumfe deres vilje, menes duoen håndfast at have truet samt desuden at have slået deres ofre, erfarer Ekstra Bladet. Sagens mønster minder om tilstanden for ti-tolv år siden, hvor HA og Bandidos havde støtteklubberne Red And White Support Crew og X-Team.
Støttegruppernes herostratiske berømmelse inkluderede blandt andet dummebøder og afpresning af skoleelever ned i 14-15-års alderen. Siden blev støttegrupperne lagt i graven.

Comments