Fem års fengsel for grov vold


Fem års fengsel for grov vold

Skriv ut artikkelDel på Facebook Del på Twitter
Tips en venn om denne artikkelen
Publisert 06.07.12 15:59
Steinkjer (NTB): To trøndere er dømt til fem års fengsel for en grov voldsepisode i Vuddudalen i Nord-Trøndelag i fjor høst.

Det var natt til 24. september i fjor at mennene tok seg inn i en campingvogn, der en 42 år gammel mann lå og sov. 42-åringen ble regelrett grisebanket og ble påført omfattende hodeskader. Hans samboer var også til stede i campingvogna, men hun ble ikke fysisk skadd.
Til sammen sju personer er dømt i saken, som har sitt utspring i en konflikt innen MC-miljøet. Tre er dømt for volden, mens fire er dømt for medvirkning, skriver Adresseavisen.
42-åringen lå flere måneder på sykehus etter hendelsen. Skaden har medført lammelser i venstre arm og fot, og han sliter fortsatt med balanse og språk. Han har hukommelsestap, søvnproblemer, smerter, depresjoner og generell utslitthet.
42-åringen var medlem i MC-klubben Outlaws. Flere av de tiltalte er knyttet til det kriminelle MC-miljøet i Midt-Norge.
To av de mest aktive i overfallet - en 40-åring fra Trondheim og en 38-åring fra Gauldal - ble fredag dømt til fem års fengsel i Inntrøndelag tingrett. Dommen er noe mildere enn aktors påstand om seks års fengsel for de to. Mennene dømmes for grov vold og for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand. (©NTB)

Comments