Politi og rocker afviser ny afdeling i Vestjylland



Jørn "Jønke" Nielsen
Jørn "Jønke" Nielsen er talsmand for Hells Angels. Han afviser, at Hells Angels er ved at etablere sig i Midt- og Vestjylland.
 

Politi og rocker afviser ny afdeling i Vestjylland

06. jul. 2012 07.55 Nyheder
Både Midt- og Vestjyllands Politi og Hells Angels talsmand, Jørn "Jønke" Nielsen afviser, at der skulle være øget rockeraktivitet på vej til Holstebro.

- Vi har et rimeligt fornuftigt tryk på rockermiljøet, både i Holstebro og i resten af politikredsen. Jeg mener ikke, at borgerne skal være særligt bekymrede, siger vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard.

Ransagning hos støttegruppe
I denne uge lavede politiet den tredje razzia inden for syv måneder mod rockerstøttegruppen Devils Choice, der har klubhus på Lemvigvej i Holstebro.

Denne gang fandt politiet en stor mængde kokain, og en 25-årig mand blev varetægtsfængslet.

Den 25-årige er sigtet for besiddelse af 75 gram kokain, hvoraf en stor del er solgt videre til personer i Holstebro.

Smugkro og stoffer
Forrige uge blev samme klubhus ransaget på grund af mistanke om, at rockerstøttegruppen drev smugkro. Der blev også fundet narkotiske stoffer, og derudover beslaglagde politiet en del drikkevarer og flere pakker smulercigaretter.

For nylig blev talsmanden for Hells Angels, Jørn "Jønke" Nielsen set i Holstebro, og derfor har der været spekuleret i medierne om stigende rockeraktivitet i byen.

Hør interviews med vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard og Hells Angels' Jørn "Jønke" Nielsen ved at klikke på de to links til højre.

Comments