Rockere lavede millionforretning for Carlsberg


Rockere lavede millionforretning for Carlsberg

I fem år har rockerfirma styret kæmpe forretning for Carlsberg -
 nu har bryggeriet i hemmelighed smidt den ansvarlige topchef ud
06:50, 06. jul 2012 | Reportage af Morten Johnsen og Heine Jørgensen
Her forærer den nu fældede Carlsberg-chef Erik Engholm Larsen (t.h.) en check til ledelsen af Hjallerup Marked. (PR-foto/2009)
Her forærer den nu fældede Carlsberg-chef Erik Engholm Larsen (t.h.) en check til ledelsen af Hjallerup Marked. (PR-foto/2009) Se stort billede |  Del

TIP OS: Kender du noget til sagen? Send os en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst) - du kan også være anonym
Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at blandt andet Roskilde Festivalen i flere år er blevet serviceret med øl og andre drikkevarer fra et firma, der er i tæt forbindelse med rockerklubben Bandidos.
Det er Carlsberg, der har hyret firmaet. Men selv om det var en offentlighed hemmelighed i transportbranchen, at rockerne sad hårdt på firmaet, så gik der fem år, før Carlsberg selv opdagede noget.
Først da rockere begyndte at møde op i Carlsbergs hovedkvarter for at forlange penge, vidste topledelsen i selskabet, at noget var rivende galt.
I mere end et halvt år har det kendte bryggeri forsøgt at holde skandalen hemmelig. For mens kunderne fik besked om, at der blot skete 'nogle små ændringer i organisationen', så udspillede der sig et større drama bag kulisserne.
Således blev den ansvarlige ølchef i hemmelighed lempet ud af bagdøren, mens Carlsberg omgående opsagde samarbejdet med rockerne. Men først nu er det lykkedes bryggeriet at få sine ejendele som telte og skilte tilbage. Derimod ser bryggeriet til at måtte æde et større milliontab på samarbejdet med rockerne.
Sagen har været så alvorlig, at Roskilde Festivalen ifølge avisens kilder tidligere har truet med at opsige samarbejdet med Carlsberg.

Comments