Hells Angels udvider i Greve og Rødovre


Hells Angels udvider i Greve og Rødovre

Hells Angels-afdelingen South End i Ishøj lukker snarligt - 
i stedet splitter den op i to nye
21:01, 09. aug 2012 (Opdateret tid: 22:22, 09. aug 2012| Sune Fischer
Hells Angels lukker afdelingen på Industrikrogen i Ishøj og åbner i stedet en ny afdeling i Greve og Rødovre, erfarer Ekstra Bladet. (Foto: Kenneth Meyer)
Hells Angels lukker afdelingen på Industrikrogen i Ishøj og åbner i stedet en ny afdeling i Greve og Rødovre, erfarer Ekstra Bladet. (Foto: Kenneth Meyer) Se stort billede |  Del


Hells Angels-afdelingen South End, der ligger på Industrikrogen i Ishøj, lukker, erfarer ekstrabladet.dk fra kilder med indsigt i miljøet.
Forsvinde gør rockerne dog ikke - I stedet splitter south End-afdelingen op i to nye.
Den ene rykker sandsynligvis til Rødovre, mens den anden efter alt at dømme flytter til Greve eller Karlslunde. Og mens de kommende Rødovrefolk fortsætter under den gamle South End-præsident, Per Koba, bliver det sandsynligvis den unge HA-rocker, Phillip Nielsen, der tager styringen i den anden afdeling.
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger er det længerevarende uenigheder mellem netop Phillip Nielsen og flere af de ’gamle’, der fører til bruddet.
Lavede alliancer med indvandrerbander
Den massivt ansigtstatoverede Phillip Nielsen er blandt de yngre, fremadstormende HA’ere.
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger har han mange jern i ilden – blandt andet er det hovedsageligt hans fortjeneste, at HA i dag i Københavns-området har en række mere eller mindre stabile alliancer med forskellige grupperinger med indvandrerbaggrund i det kriminelle gadebandemiljø.
En lørdag aften i april gennemførte HA-medlemmer, AK81'ere og folk fra banderne Brothas og Black Cobra en magtdemonstration i form af en march på Strøget i København. Ifølge kilderne var det netop Phillip Nielsen, der havde fået stablet marchen på benene.
Marchen er dokumenteret på et videoklip, der ligger på Youtube.
I første omgang var det muligt for andre at kommentere videoen. Den mulighed blev der dog hurtigt lukket ned for efter, at både HA'erne og gadebanderne i en lang række kommentarer blev beskyldt for at ligge i 'fjenden.'
Tonen var hadsk. Ord som 'kuffar' (arabisk for vantro), 'hunde', 'ludersønner' og 'raceforræddere' blev gentaget igen og igen ned gennem kommentarerne.

Comments