Mann pågrepet etter Ensjø-drapet


Mann pågrepet etter Ensjø-drapet

Politiet mener drapsmannen fortsatt er på frifot

SIKRET SPOR: Mandag kveld arbeidet politiet med på stedet hvor en person ble skutt og drept på Ensjø. Foto: ESPEN BRAATA/ VG
SIKRET SPOR: Mandag kveld arbeidet politiet med på stedet hvor en person ble skutt og drept på Ensjø. Foto: ESPEN BRAATA/ VG
Publisert 14.08.12 - 11:50, endret 14.08.12 - 12:03 (VG NETT)
  • Skriv ut artikkelen
POLITIHUSET(VG Nett) En mann er siktet for medvirkning til drap etter at en 30-åring ble skutt og drept på Ensjø mandag kveld. Gjerningsmannen er fortsatt på frifot.
Mandag kveld ble en 30 år gammel mannskutt og drept ved en bensinstasjon på Ensjø i Oslo. Skuddofferet ble først fraktet til Ullevål sykehus, men livet sto ikke til å redde.

- Vi har pågrepet en mann i natt som er siktet for medvirkning til drap. Mannen som har avfyrt skuddene er ikke pågrepet, forteller Grete Lien Metlid, leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt på en pressekonferanse tirsdag.

HAR DU TIPS, BILDER ELLER INNSPIL?
2200@VG.NO|| SMS/MMS til 2200 || 22000000

30-åringen som ble skutt og drept er hjemmehørende i Oslo og er kjent for politiet tidligere. Bilen blir knyttet til gjerningsmannen.

Metlid forteller at de ikke kan si noe om motivet til skytingen, bortsett fra at den fremstår som målrettet.

- Vi har og grunn til å tro at hendelsen kan knyttes til det kriminelle miljøet i Oslo.

Politiet etterlyser en sølvgrå Skoda stasjonsvogn, og har sendt ut en nasjonal varsling om bilen til alle politidistrikter.

Innsatsleder Arve Røtterud fortalte mandag kveld til VG Nett at de ikke anser hendelsen som tilfeldig og at mye tyder på at det både var avfyrt skudd både på utsiden og innsiden av stasjonen.

Comments