Rockere ville dræbe mand ved politistation


Rockere ville dræbe mand ved politistation

Drabet på en hashhandler i Københavns Nordvestkvarter blev opgivet, fordi rockerne ikke kunne finde ham


Tre rockere - herunder politiets såkaldte 'guldfugl' MFP havde alle forberedelserne på plads, da de den 7. april 2009 kørte til Hulgårds Plads i Københavns Nordvestkvarter.
Det kom frem, da Østre Landsret fortsatte afhøringen af MFP i sagen mod 16 rockere - herunder Brian Sandberg. I byretten kostede MFPs vidneudsagn 15 af rockerne i alt 135 års fængsel for blandt andet en stribe drabsforsøg.
Et Hells Angels-medlem havde fortalt, at der stod et bandemedlem fra Blågårds Plads og solgte hash på Hulgårds Plads, og de tre fik besked på at tage ud og "nakke" ham.
- Vi var lidt nervøse, fordi pladsen lå lige ved udkørslen fra Bellahøj Politistation, har MFP tidligere forklaret.
Ledte efter hashhandler
MFP kørte en varevogn med to knallerter bagi, mens de to andre kørte i en personbil. Den blev parkeret et stykke væk, hvorefter de to rockere satte sig på knallerterne og kørte mod Hulgårds Plads, mens MFP ventede i nærheden med varevognen.
- Jeg så dem køre af sted med styrthjelme på og pistoler i bukselinningen.
Kort efter vendte de to attentatmænd dog skuffede og frustrerede tilbage.
- Der var ikke andre end alkoholikere i parken. De bad mig køre forbi parken, så der var et tredje vidne på, at der ikke var nogen, der solgte hash.
Drabet skulle egentlig have fundet sted dagen før, men her blev bilen med de tre rockere standset af politiet, da de var på vej ud for at hente varevognen og knallerterne.
- Vi grinede, fordi vi ikke havde hentet våbnene endnu, men et par af os havde skudsikre veste på, har MFP forklaret.
Men det viste sig, at den ene rocker, DO, var efterlyst, fordi han skulle møde i Sø- og Handelsretten, så han blev anholdt.
Rockerne havde dog ikke opgivet at finde frem til hashhandleren på Hulgårds Plads. En uges tid senere kørte de igen forbi pladsen, men da der stadig ikke var nogen, der solgte hash, opgav de endeligt deres forehavende.

Comments