- Rolig på Hells Angels-fest

Politiet opplyser at det ikke har vært noen uroligheter relatert til kveldens HA-fest på Braut.
- Nei, vi har ikke registrtert noe, sier operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt, Charles Bøgild til Aftenbladet. Politiet har fortsatt en politikontrollpost nede i veien ved innkjørselen til klubblokalet ved Braut.

LES OGSÅ

Hells Angels er skuffet over politiet

Festarrangørene på Braut er skuffet over at politiet sender festdeltakere i retur. De beskylder politiet for løgn.
 

Satt opp varsel

Nøyaktiig hvor mange polititjenestemenn som i kveld er uplassert på Braut, vil ikke operasjonsledere informere om.
Aftenbladet kjørte forbi Braut tidligere i kveld og kunne da registrere at det nå er satt opp varsel langs veien at politiet har kontroll lenger fremme.
Medlemmer i HAMC Stavanger etterlyste i går en slik skilting, og uttalte:
- Det skapte en del farlige, trafikale utfordringer langs veien i fjor på grunn av alle som ble stoppet. Vi ønsker ikke at noe skal skje på veistripa der nede. Vi inviterte også politiet til å stille seg lenger opp mot klubblokalet vårt.

Ingenting spiller

Operasjonslederen ønsker ikke ovefor for Aftenbladet å kommentere hvor lenge politiet har tenkt å stå på vakt nede langs veien.
I kveld er det Sandensrockerne fra bandet Ingenting som spiller til fest i klubblokalene til HAMC Stavanger på Braut i Klepp kommune.
Sentrale medlemmer i Hells Angels Staavanger har tidligere uttalte til Aftenbladet at de venter opp mot 500 gjester til kveldens fest.
Hells Angels på Braut har i mer enn femten år på rad arrangert sommerfest på Klepp denne helgen.

Comments