19-årig dansk kvinde var sexslave i campingvogn

Blev solgt til orgier og fik luder-tatovering



Den 53-årige tidligere institutionsleder TN fra Næstved gjorde en dansk 19-årig kvinde til hans sexslave i to et halvt år. Han solgte hende til andre mænd i en campingvogn, tvang hende til at være med i orgier, og for at understrege hans ejerskab over kvinden fik han tatoveret teksten LT på kvinden. En forkortelse for 'ludertøs'.
Det hævder anklagemyndigheden ved Sydsjællands -og Lolland Falsters Politi, der når sagen i morgen starter ved retten i Næstved, derfor vil kræve den 53-årige mand dømt for både rufferi og menneskehandel. Sidstnævnte må siges at være ganske usædvanligt eftersom, der er tale om dansk kvinde. 
 
Anklager Charlotte Larsen erkender da også overfor dr.dk, at denne type tvang ikke normalt er det, man forstår ved menneskehandel men slår fast, at straffeloven ikke kræver, der skal være en handel over landegrænser. 
Ifølge anklageskriftet startede sexhandlen i april 2009, hvor han bl.a. lejede hende ud til sex i en campingvogn. To gange ved Himmelbjerget nær Silkeborg og en gang ved lastbils-pitstoppet DTC i Vejle. Ifølge anklagerne skulle han ligeledes have fået den unge kvinde til at medvirke i et 'gang-bang,' samt truet med at udlevere hende til Bandidos-rockere, hvis ikke hun makkede ret.
Sagen mod TN forventes afsluttet den 26. september.

Comments