Flere års fængsel til bornholmske pushere

To mænd er ved Retten i Rønne blevet idømt fem og otte års fængsel for salg af amfetamin.
To mænd fra Rønne på 22 og 40 år er fredag idømt lange fængselsstraffe for salg af store mængder amfetamin.

De to mænd har ifølge anklagemyndigheden tætte relationer til rockergruppen Hells Angels og blev dømt for at have solgt en betydelig mængde amfetamin i perioden fra 1. oktober 2010 og til 12. marts i år, skriver bornholm.nu.

Den 40-årige Rasmus Peter Pfeiffer blev idømt otte års fængsel, mens den 22-årige Benjamin Oliver Emil Stryve fik en dom på fem års fængsel. Begge valgte at anke dommen til Østre Landsret.

De blev dømt for at have solgt mere end to kilo kg amfetamin, men mindre end de 17 kilo som anklagemyndigheden hævdede, oplyser dommer Bo Linderoth Rasmussen til bornholm.nu.

Rasmus Peter Pfeiffer var også tiltalt for at have været i besiddelse af en større mængde af diverse dopingmidler, mens Benjamin Oliver Emil Stryve havde 19 mobiltelefoner og en elektronvægt.

Begge blev ved politiets ransagning af deres hjem fundet i besiddelse af våben. Hos den 22-årige blev der fundet en gummiknippel, mens den 40-årige opbevarede et oversavet haglgevær, et haglgevær, en automatriffel og en salonriffel.

Comments