HA: Gucci-rockere nej tak

Grov vold, knivstik og kølletæsk er tilsyneladende OK, men billeder af poserende bodybuildere er knapt så kosher.

Fredag aften blev Phillip Nielsen og hans rockervæbner Kasper Kruse smidt ud af Hells Angels. Samtidig med beskeden om sortlistning, blev begge udsat for grov vold.

Baggrunden for, at duoen blev smidt ud, kendes endnu kun af de involverede.

Læs her: Smidt ud i bad standing - rockere skudsåret og stukket med kniv
  
Til gengæld er det bredere kendt, at især Phillip Nielsen internt havde skaffet sig en række fjender ved sin kantede og frembrusende adfærd kombineret med et ekstremt ego.

Modelbilleder
På facebook har begge lagt modelbilleder ud. Det gælder særligt i Phillip Nielsens tilfælde, hvor han blandet andet poserer i strandkanten eller iført smart, spraglet tøj.

Dermed går der en rød tråd til en anden eks-HA’er, Brian Sandberg, der ligeledes ikke lagde skjul på, at han elskede en flashy stil med lilla solbriller, ditto dynejakker.

Langt fra alle HA’ere mener, at det er vejen frem. Allerede i Brian Sandbergs tilfælde, var der en række HA’ere, der ikke brød sig om den flamboyante stil.

Til trods for, at rockerverdenen er fyldt med mænd med forvoksede egoer, så er der alligevel grænser, vurderer kilder med indsigt i miljøet.

Det er især medlemmer af den gamle garde i HA, der helst ser sig fri for den flashy stil, som både Brian Sandberg og Phillip Nielsen repræsenterede.

Anede ikke de var i unåde
Fredag aften ved 20-tiden blev politiet af to hundeluftende piger tilkaldt til området ved Ugandavej og Englandsvej.

Her fandt politiet de to nu tidligere HA-rockere svært kvæstede.

Læs her: Skudt og knivstukket: Vidste ikke de var i unåde
  
Ud over knivstik og voldsomme tæsk, var Phillip Nielsen muligvis også kastet ud fra en kørende bil.

Kort derfra sad Phillip Nielsens makker, Kasper Kruse, skudsåret i Nielsens sorte Audi.I forhold til, hvem der stod bag det grove overfald, er politiet endnu ikke kommet videre.

Til gengæld mener politiet, at der er tale om et internt opgør i Hells Angels.

Drabsforsøg
Alt tyder på, at hverken Phillip Nielsen eller Kasper Kruse havde den fjerneste anelse om, at de stod på vippen til at blive smidt ud af HA.

Det er dog tydeligt, at ’nogen’ mente sortlistningen skulle dobles op med grov vold. Og politiet betragter sagen som drabsforsøg.

Den præcise baggrund for hvorfor Phillip Nielsen og Kasper Kruse skulle sortlistes kender kun de involverede parter.

Men det voldsomme overfald indikerer, at en personlig konflikt kombineret med en eller flere overtrædelser af klubbens interne regler eventuelt kan være årsagen. Det vurderer kilder med indsigt i miljøet.

Comments