Hells Angels hyrer kriminelle indvandrere skriver Ekstrabladet

Rockerorganisationens afdeling i Odense er begyndt at hverve indvandrere til sin støttegruppe.

Det er slut med kun at bruge danske drenge til det beskidte arbejde i Hells Angels. Som den første HA-rockerklub vest for Storebælt er Hells Angels i Odense nu begyndt at hverve folk blandt de mest kriminelle indvandrere i byen. Det skriver Fyens Stiftstidende.
Den nye strategi fra rockernes side giver politiet problemer i dets efterforskning af bandemiljøet. Politiet får sværere ved at være på forkant med, hvad der sker i banderne.
- Vores mål er jo at være så meget på forkant, at vi kan være med til at forhindre nye opgør. Og når der kommer nye grupper ind, så bliver billedet af banderne mere grumset, siger Kirsten Fischer til Fyens Stiftstidende.
Hun er leder af Task Force Vest, en jysk-fynsk politienhed, der siden årsskiftet er oprettet for at presse rockere og bander i Jylland og på Fyn.
I København og på Sjælland har Hells Angels i flere år gjort brug af indvandrere, ofte under navne som eksempelvis Black Angels. Foreløbigt er det dog kun Hells Angels på Fyn, der er begyndt at hverve i nye kredse.
Og klubben er ikke bange for at sende dem på gaden. Det afslørede et grundlovsforhør ved Retten i Odense fredag.
Under et forsøg den 18. august på at slå en ung mand fra en af byens kriminelle indvandrerfamilier ihjel på åben gade, var den irakisk-kurdiske Soliman Pessi ifølge flere vidner med som medlem af HA's støttegruppe AK81.
Han er tidligere dømt for at have dræbt en 29-årig kriminel iraker i selvforsvar med en skruetrækker, og for at have stukket en familiefar fra Ullerslev ned med kniv. Hos Hells Angels mener man ikke, det er noget nyt at hverve indvandrere.
- Vi afspejler bare samfundet, siger en af klubbens ledende medlemmer Jørn "Jønke" Nielsen.


http://ekstrabladet.dk/112/article1822993.ece

Comments