Knivoffer er lillebror til Bandidos-rocker Knivofferet fra Jydeholmen i Vanløse er lillebror til højtstående Bandidos-rocker


Man med Bandidosanknytning knivdödad

En man i 20-årsåldern som knivhöggs till döds tidigare i dag i Danmark.
Enligt uppgifter till Ekstrabladet sitter hans storebror i fängelse för bland annat olaga hot.
Två män knivhöggs tidigare i dag i Vanløse i Danmark.
Männen satt på en pizzeria då enligt uppgift ska ha blivit attackerade av tre okända gärninsgmän.

En man avled

En av männen som attackerades avled senare av sina skador. Enligt uppgifter till Ekstrabladet ska mannen, som är i 20-årsåldern, vara lillebror till en högt uppsatt Bandidos-medlem som sitter i fängelse för olaga hot.

Vice polisinspektör Tommy Keil bekräftar också för Ekstrabladet att den avlidne mannen har en anknytning till Bandidos.

Men det är fortfarande oklart om knivattacken har en direkt koppling till konflikter mellan rivaliserande MC-klubbar.

Gärningmännen flydde platsen

Efter att de två männen attackerats flydde gärningsmännen platsen. De förmodade gärningsmännen ska ha setts springa i riktning mot Ålekistevej.
– Vi vill gärna komma i kontakt med folk, som har sett dem, säger Tommy Keil till Ekstrabladet.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15501969.ab


Det er endnu uvist, om dagens knivstikkeri i Vanløse mod to unge mænd har direkte tilknytning til den verserende rocker/bandekrig.
Men ekstrabladet.dk kan nu afsløre, at den dræbte unge mand, der ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger blot er omkring 21-22 år, er i familie med et højtstående Bandidos-medlem.
Den dræbte er nemlig lillebror den højtstående Bandidos-rocker.
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger skulle storebroderen i øvrigt siddet fængslet efter en dom for blandt andet trusler tidligere på året. Den dræbte selv skulle dog ifølge kilder, ekstrabladet.dk har talt med, ikke selv være medlem af rockerklubben.
Den dræbte befandt sig ved middagstid på et pizzeria på Jydeholmen sammen med en kammerat, da de angiveligt blev overfaldet af tre ukendte gerningsmænd. Efter flere knivstik og slag søgte ofrene hjælp på et værtshus på den anden side af gaden. Her kollapsede den nu dræbte på en stol, hvor chokerede gæster havde placeret ham.
Han døde dog kort efter på Rigshospitalet. Angiveligt af flere knivstik i ryggen.
http://ekstrabladet.dk/112/article1833401.ece 

Mens politiet jager tre gerningsmænd til knivdrabet på en mand i 20´erne med relationer til Bandidos på Jydeholmen i Vanløse, kredser biler med tatoverede rockertyper og indvandrere omkring drabsstedet.
Det oplyser ekstrabladet.dk´s reporter på stedet.
- En bil med flere rockertyper og to biler fulde af indvandrere kredser rundt i området. Politiet tjekker dem og går rundt med videokamera og filmer alle biler og deres nummerplader på stedet, oplyser ekstrabladet.dk´s reporter.
ekstrabladet.dk erfarer, at den dræbte, der skal være i starten af 20´erne, har relationer til Bandidos. Det bekræfter en politikilde overfor ekstrabladet.dk.
http://ekstrabladet.dk/112/article1833379.ece 

Den ene af to mænd, der før middag blev overfaldet med knivstik på Jydeholmen i Vanløse, er afgået ved døden. Han fik flere stik i ryggen.
Ifølge TV 2 News, så har politiet oplyst, at den dræbte har eller haft forbindelse til Hells Angels eller Bandidos.
Politiets bandeenhed er på stedet
Vicepolitiinspektør Tommy Keil fra Københavns Politi vil ikke kommentere oplysningen, men han bekræfter, at politiets bandeenhed er på stedet.
Overfaldet fandt sted ved et pizzeria, der ligger skråt over for Cafe Damsø. Her kom en af de sårede ind og anmeldte knivstikkeriet omkring klokken 11.35.
http://politiken.dk/indland/ECE1763943/knivoverfald-paa-aaben-gade-koster-mand-med-rockerbaggrund-livet/ 

Comments