Nyt ansigt skal redde Dan Lynge


Nyt ansigt skal redde Dan Lynge

Mandag d. 16. maj 2011 kl. 22:20 af Jesper Caruso, Maria Bundgaard, marb@tv2.dk for TV 2 Nyhederne(opd. d. 17/5 2011; 06:00)
Dan Lynge får et nyt ansigt for at skjule sig for rockere
Den tidligere rocker Dan Lynge, der i 1990'erne infiltrerede rockergrupperne Hells Angels og Bandidos, er nu i færd med at få lavet et helt nyt ansigt.


Fordi Lynge sladrede til politiet er han ugleset - eller i såkaldt 'bad standing' - hos rockerne. Han bor på en hemmelig adresse, og han er bange for at blive genkendt.
Derfor er Dan Lynge nu i færd med at forandre sit udseende med hjælp fra plastik-kirurger. For finder rockerne ham, er han ikke i tvivl om, at han får en dødsdom.
"Man dør""Det kommer til at gå mig, som det er gået alle de andre, som har været i den her situation. Man dør. Det er ikke noget politiet bestemmer - det er HA og Bandidos, som bestemmer hvornår det sker," siger han til TV 2 Nyhederne.
"Har du snakket med politiet, så er der kun en vej - og der bliver du lagt vandret - færdig - den er ikke længere."
Dan Lynge har foreløbigt fået lavet to plastikoperationer i ansigtet - og den tidligere meddeler skal have lavet to mere, for at man ikke skal kunne genkende ham.
"Min familie kan ikke se de store forandringer, og det kan dem i klubben heller ikke - de kan sagtens genkende mig, som jeg er nu. Det bliver den næste operation, der laver det meste," fortæller Dan Lynge.
"Der er to store indgreb tilbage."
En ny tilværelseOg plastikoperationerne er et stort skridt på vejen til et nyt og mindre skræmmende liv, mener han.
"Når man har lavet det, jeg har lavet - overtrådt alle de grænser der og gået samfundets ærinde, så det at få lavet et nyt ansigt, det er halvdelen af at få en ny tilværelse."
I 2006 lagde rockergruppen Bandidos Dan Lynges navn og hemmelige adresse ud på internettet.


Comments