Tvunget til oralsex på medindsat med 230 volt stød

Voldsomme tortur-afsløringer i retten



Ydmygelserne stod i kø og var nærmest ubærlige for en 20-årig indsat i Statsfængslet i Ringe, da han den 22. april i år i et timelangt mareridt blev udsat for sextvang, fik påført stød på 230 volt med en afmonteret stikdåse direkte mod kroppen og en række andre former for vold af særlig rå og farlig karakter som spark og slag.
Desuden forsøgte gerningsmændene at klippe hans brystvorter af med en 3-i-1-neglesaks, ligesom han blev ydmyget på det groveste ved at blive urineret i hovedet og overalt på kroppen af to af sine i alt fire plageånder, der på det tidspunkt alle var medindsatte i det midtfynske fængsel.
Det 20-årige offer sidder mandag formiddag i vidneskranken i retssal 3 ved Retten i Svendborg, mens de fire tiltalte i sagen er ført ud af lokalet. De sidder i et tilstødende rum og lytter med på forklaringen via højttaler.
Den fysisk store og stærke mand er tydeligt meget beklemt ved situationen og frygter de fire medindsatte, der er henholdsvis 23, 22, 21 og 21 år.
Anklager Henning Christiansen er gået grundigt til værks i sin afhøring, hvor den forurettede lidt efter lidt har åbnet op for den frygtelige tortur, han blev udsat for den 22. april.
Bundet på hænder og fødder med et læderbælte og et stofbælte fra en badekåbe blev han placeret på en stol i en af de fire plageånders celle og i over en time udsat for ting, som fængselsinspektør ved Statsfængslet i Ringe, Bodil Philip, beskriver som den værste sag, hun har oplevet i løbet af sine mange år på stedet.
Udover utallige slag og spark mod hovedet og kroppen blev den 20-årige mand bl.a. tvunget til oralsex, som han måtte udføre i mindst ti minutter på en af sine plageånder. Hver gang han gjorde tegn til at stoppe, fik han sendt strøm igennem sig ved, at en af de andre holdt en strømførende, blottet kobberledning fra en afmonteret stikdåse direkte mod hans mave, bryst og arme.
De truede ham også med at proppe den strømførende ledning ned i halsen på ham.
- Stolen røg en halv meter tilbage, når de gav mig stød, har den plagede unge mand forklaret i retten på anklagerens spørgsmål.
Motivet til den afstumpede vold og tortur var ifølge det 20-årige offer selv, at gerningsmændene mente, at han har relationer til rockergruppen Bandidos, og at han havde spillet lidt for smart i fængslet.
- Men jeg har intet med sådan noget at gøre, og jeg har ikke spillet smart, sagde han stille i vidneskranken mandag formiddag.
Fire dage før det vanvittige voldsorgie i Statsfængslet i Ringe, altså den 18. april, havde de samme fire plageånder begået særdeles grov vold mod ham, da bl.a. hans venstre øjenhule blev knust mod en af voldsmændenes knæ.
Da ydmygelserne af den 20-årige mand begyndte, havde han kun afsonet i det midtfynske fængsel i to dage.
Alle fire tiltalte nægter sig skyldige i de grove anklager.
Der ventes dom i sagen senere i dag.

Læs også:

Comments