Jønke: Bedemand er et psykiatrisk tilfælde


Jørn 'Jønke' Nielsen har ikke mange lovord for bedemand Lars Jensen.

Hells Angels er en forbryderorganisation, og den skal forbydes ved lov.
Så kontant er udmeldingen fra tidligere HA-rocker Lars Jensen om rockerklubben. Han har derfor stiftet en forening, hvis formål er at arbejde hen mod at få HA forbudt ved lov.

bt.dk har været i kontakt med det mangeårige medlem af HA, Jørn ' Jønke' Nielsen, for at høre hans reaktion til foreningen. Jønke har dog ikke mange kommentarer til initiativet.
- Der er grænser for, hvad man skal kommentere. Den mand er et psykiatrisk tilfælde, og det var han allerede, da han kom i vores klub. Jeg ønsker sgu ikke at kommentere noget, som den mand siger, siger Jønke til bt.dk.

Baggrunden for Lars Jensens initiativ er dødsens alvor. Han skulle i sidste uge være likvideret af personer fra HA, men aktionen blev forpurret.
- Jeg har en dødstrussel hængende over hovedet fra HA. Det viser, hvad det er for en forening, og den vil jeg nu arbejde for at få forbudt, siger Lars Jensen til bt.dk.

Selvom drabsforsøget mod Lars Jensen blev forhindret i sidste uge, hænger der stadig en dødstrussel over manden. Det fortæller kilder i miljøet til BT.

BT skrev onsdag om drabsforsøget mod Lars Jensen. Baggrunden for ønsket om at komme bedemanden til livs er hans ytringer i pressen om HA og sin fortid i klubben.

Det er den åbenhed, der har været en betændt torn i øjet på Hells Angels, og nu har fået dem til at planlægge en likvidering. Men det er ikke første gang, Lars Jensen udsættes for mordforsøg af HAerne. Første gang var i 2003, hvor han meddelte dem, at han ville ud af klubben. Kort tid efter blev han indkaldt til møde. Et møde han udmærket godt vidste, hvad handlede om.

Comments