Jokeren ser mexicansk gangster dø på gaden

Den danske alt mulig-kunstner Jokeren, der i virkeligheden hedder Jesper Dahl, tager i programmet Farezonen på Kanal 5 rundt til de mest kriminelle områder i verden.

Læs også: Ny værtsrolle: Jokeren på jagt i narkomiljøet

- Jeg er glad for at have fået muligheden for at udforske nogle af de miljøer og steder, som er så ekstreme, at man normalt kun oplever dem i nyhederne eller ser dem på film. Selvom jeg har færdedes i kriminelle miljøer i både Los Angeles og Danmark, er disse blandt de absolut hårdeste i verden. Og vi møder dem kun bevæbnet med et kamera, en mikrofon og en enorm nysgerrighed, fortæller Jesper Dahl til Kanal 5's egen hjemmeside.
Rapperen, forfatteren, talent-dommeren og så videre er i det første afsnit taget til Ciudad Juárez i Mexico, der bliver betragtet som en af de farligste byer i verden.

http://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/tv/article1865546.ece

Overvejer at lade dødeligt såret ligge
Her interviewer han blandt andet en lejemorder med over 50 mord på samvittigheden, og så er Jokeren med på tur i en lokal ambulance, der har mere end almindeligt travlt.

Læs også: Jokeren: Man kan jo ikke rappe som 50-årig

Da ambulancefolkene på et tidspunkt bliver kaldt ud til en hårdt såret mand, der ligger blødende på gaden, overvejer de faktisk at lade ham ligge, fordi han er banderelateret og derfor er svær at få ind på et hospital. De tager dog alligvel bandemedlemmet med, men han dør desværre senere på hospitalet.
Se klippet med Jokeren i ambulancen fra Farezonen i tv-indslaget over artiklen

Comments