Likvidering af eks-rockeren som blev bedemand?


Normalt beskæftiger bedemænd sig med begravelse af andre, men det kan man pt. ikke sige er tilfældet for bedemand Lars Jensen.

Igennem længere tid har Lars Jensen været fremme i de danske medier med sin historie, som efterhånden snart er en 10 år gammel sag. Dog kan det for mange måske være mærkeligt, at han gang på gang i medierne fortæller historien om det overfald han siger han var udsat for, og som han siger "klubben" stod bag.

Kigger man tilbage på det "overfald", så hed historien dengang, at han var faldet ned fra et træ. Der er langt fra at falde ned fra et træ til at blive overfaldet af sin tidligere klub, medmindre nogle skulle havde skubbet ham ned fra træet.

Dog har jeg ikke hørt om nogle træer skulle være bevæbnet med køller og pistoler - så det hele virker meget underligt. Mest underligt er nok, at det ikke giver nogen mening, hvorfor Lars Jensen netop nu har så travlt med at stå frem, og fortælle sin historie, som ikke står i forhold til det han dengang fortalte politiet.

At beskylde nogen for noget, er ensbetydende med, at man så også er klar over samt indstillet på, at man holder på holdepladsen, hvor der måske kan blive delt øretæver ud.

Ingen tvivl om, at bedemanden ikke har høje tanker om "klubben", men måske skulle han holde dem for sig selv, og så bare passe sin gode bedemandsforretning.

Uden at tage parti, så kan man godt forstå "klubben" er træt af at høre om disse beskyldninger, for det gør man bliver sat i dårligt lys, og måske er lige denne sag ikke helt retfærdig - kun Lars Jensen ved og kender sanheden, men så må han jo kontakte politiet igen, og forklare lidt mere om det bevæbnede træ.

Mrs. Gjengkriminalitet

Comments