Slipper ikke MC-siktede

Politiet vil vurdere å varetektsfengsle de to mennene som ble pågrepet etter oppgjøret i det kriminelle mc-miljøet fredag.


Det var rett etter klokken 14 fredag at en mann søkte tilflukt på legevakten i Porsgrunn etter at han skal ha blitt banket opp av to eller flere menn fra en mc-klubb politiet knytter opp mot Hells Angels.
Denne mc-klubben er under etablering i Grenland og har sitt utspring i Skien. Totalt teller den rundt fem medlemmer. Politiet knytter disse mennene tett opp mot Hells Angels i Langangen.
TA har i løpet av helgen forsøkt å komme i kontakt med noen av disse uten å lykkes.
OPPGJØR
Da politiet kom til stedet pågrep de to menn på utsiden av legevakten. Disse er fortsatt siktet for vold og frihetsberøvelse. Politiet beskrev fredag hendelsen som et oppgjør i det kriminelle mc-miljøet i Grenland.
- De sitter fortsatt, og vi vurderer å fremstille dem for varetektsfengsling, avgjørelsen vil vi ta i løpet av søndag, sier politiadvokat Jeanette Hagene Knutsen.
FLERE PÅGRIPELSER?
De to siktede ble avhørt om hendelsen lørdag, men politiadvokaten er svært tilbakeholden med å kommentere hva de har forklart.
- Fordi vi mener det er fare for bevisforspillelse vil jeg ikke si noe om dette, sier hun.
- Betyr dette at dere ønsker å pågripe flere personer i denne saken?
- Det er vanskelig å si, vi kan ikke utelukke at det vil komme flere pågripelser, sier Hagene Knutsen.
Politiet vil heller ikke kommentere om de pågrepne mc-medlemmene i avhør har tilstått å ha banket opp mannen som søkte tilflukt på legevakten fredag.
- Vi er tidlig i etterforskningen så vi må holde kortene tett til brystet, sier politiadvokaten.

Comments