TBM Info-Team



Som Talsmand for TBM hører jeg dagligt mange historier om miljøet fra alle dem TBM hjælper. Ingen af disse personer har lyst til at fortælle offentligheden om deres oplevelser eller historier, for de ved hvad konsekvensen kan blive og ende med at være.

Derfor undrer det mig, at Lars Jensen det sidste år har haft så travlt med, at storme frem i de danske medier og fortælle en histiorie om sine oplevelser. Han burde bedst af alle vide, at muligt hr. og fru Jensen siger pyha og uha, men miljøet ikke deler den opfattelse, tværtom.

Nogle ting skal der ikke tales om, og andre ting skal bare helt glemmes, og den historie Lars Jensen fortæller hører til i den sidste kategori.
Sket er sket, og han ikke kun var, men er kommet videre, men alligevel skal han ind og puste til ilden og provokere. Han glemmer bare, at en ny generation er kommet til, og de måske ikke gider høre mere på eller om hans oplevelse/historie om et 10-års gammelt overfald.

Uanset hvem man er eller hvad man er, så er der ingen der gider bliver svinet til eller sågar beskyldes for ting - uden nogen bliver stillet til ansvar for disse beskyldninger, m.m.

Jeg kender Lars Jensen, og har det sidste år fulgt ham i medierne, men den dag i dag har jeg ikke forstået hvad hans formål er med missionen.
Lad dog fortiden ligge og lad lortet hvile, og kom videre. Hvad skal og vil han bevise med sin mission mod Hells Angels?

Trist er det endnu mere, at Lars Jensen har stiftet familie og de skal leve med alt dette om død og ødelæggelse. Tænk på dem - glem Hells Angels, for familie betyder det hele og alt.

Er der hold i rygterne, så træk dig - før andre trækker dig helt ned - for det får og har din familie ingen glæde af.

Michael Green
Talsmand, TBM

Comments