Bandidos købte konfiskeret rockerguld tilbage fra Skat

Bandidos-rockere købte de effekter, som Skat havde konfiskeret, tilbage på mandagens auktion, der indbragte 283.750 kroner.
Mandag eftermiddag var flere effekter fra rockergruppen Bandidos under hammeren hos auktionshuset Bruun Rasmussen. Den dyreste genstand blev solgt for 175.000 kroner. Når man tæller de øvrige Bandidos-effekter med, indbragte auktionen i alt 283.750 kroner inklusiv købersalær.
Det var Skat, der havde sat genstandene til salg efter at have konfiskeret dem fra en Bandidos-rocker med en stor skattegæld.
Om effekterne efter mandagens auktion er tilbage i rockergruppens varetægt, vil auktionarius Kasper Nielsen fra Bruun Rasmussen ikke kommentere:
- Jeg kan sige, at den pågældende gruppe var repræsenteret ved aktionen, og de opførte sig pænt og ordentligt. Så det var en auktion, der blev holdt i en god ro og orden. Jeg kan ikke sige mere, da det er fortroligt, hvem der køber, siger han til Berlingske Nyhedsbureau.
Ifølge dagbladet Politiken deltog ni rockere - fem iført Bandidos-veste - i auktionen, og de endte med at købe samtlige effekter.
Flere af genstandene havde tydelige Bandidos-logoer, og inden hammerslag havde Michael Rosenvold, præsident for Bandidos i Europa, sendt en kraftig advarsel:
- Selv om smykkerne samlet er taget fra en af vores folk, så er de tre smykker med vores logo Bandidos’ ejendom og brand. Den slags smykker kan kun fuldgyldige medlemmer gå med. En eventuel køber sætter sig i en uheldig situation, da man derved krænker Bandidos, sagde han til ekstrabladet.dk før auktionen.

Comments