Bandidos-rockere skal i retten for bordelrøveri


- I bor i en Bandidos-by, og så skal man betale.
Sådan lød en af truslerne, da tre Bandidos-rockere på henholdsvis 21, 21 og 22 år tvang sig ind på et bordel på Københavns Vestegn i juli i år.

Det fremgår af anklageskriftet, hvor det også står, at alle tre er tiltalt for røveri, mens den ene ligeledes ifølge anklageren skal stå til regnskab for trusler mod vidner og forsøg på afpresning ved retten i Glostrup til april.
- Nu har vi været her flere gange, og nu skal I betale, truede rockerne ifølge anklageskriftet, da de havde skubbet en kvinde ved døren til side, mens de stemplede hende som fatsvag.
- Fatter du ikke det? Skal de angiveligt have sagt.

Herefter tog de 2.000 kroner fra kvindens pung og yderligere 1.700 fra hendes taske, og for at undgå at blive opdaget rev de også videoovervågningen ned fra væggen og tog harddisken med sig.

Forud for røveriet har den ene af rockerne ifølge anklageskriftet fire gange forsøgt at afpresse både ejeren og personalet på bordellet for at få »beskyttelsespenge«. Hvis ikke de betalte, ville han »sørge for, at stedet blev lukket«, og efterfølgende truede han et vidne med vold, hvis hun gik til politiet med sin forklaring.

Rockeren er tiltalt for yderligere to forhold af tyveri, mens de to andre ifølge anklageskriftet henholdsvis har besiddet hash i fængslet og haft hælervarer.

I september blev de tre anholdt af Vestegnens Politi og sigtet for afpresning, trusler og røveri. De to 21-årige blev anholdt i et fængsel, hvor de afsoner en anden straf, mens den 22-årige blev anholdt i Bandidos’ klubhus.


Comments