Rocker-forhandlinger brudt sammen: Sandberg er gået over til Bandidos


Forhandlingerne mellem rocker-grupperingerne er brudt sammen, oplyser Hells Angels til DR Nyheder. Og gruppen forklarer forhandlingssammenbruddet med, at den tidligere HA-rocker Brian Sandberg er gået over til rivalen Bandidos.

Brian Sandberg bekræfter over for DR Nyheder, at han er gået over til Bandidos.

Fredsaftale brudt sammen

DR Nyheder har talt med Jørn Jønke Nielsen, som bekræfter sammenbruddet i forhandlingerne mellem HA og Bandidos.
I seneste uger har rocker-grupperne forhandlet om en ny fredsaftale, i stedet for den fredsaftale, Bandidos rev i stykker for halvandet år siden.

I august meldte Sandberg sig ud af HA, som han ellers havde været medlem af i flere år. Han har selv sagt, at det var af personlige årsager. Men nu er han altså blevet optaget af Bandidos.

Løsladt i november

I november blev Sandberg løsladt, efter at han havde siddet varetægtsfængslet i 2,5 år. Men i forbindelse med, at landsretten afsagde skyldskendelse i det, der er blevet døbt den store rockersag, blev han sat på fri fod.

Landsretten idømte ham nemlig en straf på 2,4 år for et voldsomt kølleoverfald. Men på grund af den lange varetægtsfængsling havde han allerede afsonet straffen. Byretten havde ellers dømt ham til 11 års fængsel for medvirken til drabsforsøg.

Comments