Sandberg svinet til på Facebook: Forræder!


Vendekåbe. Forrædder. Bums.
Normalt får Brian Sandberg ubetinget medløb blandt sine venner på Facebook, men nu bliver han svinet til i hadske vendinger, efter han i aftes bekræftede ekstrabladet.dks afsløring af, at den tidligere højtprofilerede Hells Angels-rocker er blevet optaget i rockerklubben Bandidos.

- Jeg kan bekræfte jeg har søgt ind i Bandidos og er blevet optaget..! Time for chances. Sandberg Bandidos, skrev han i aftes på sin profil.
Det har medført mange voldsomme kommentarer, der går fra forbløffelse til hån og enkelte klap på skulderen.
- Hvorfor? Du er jo lige skredet fra HA??, skriver Micki Christensen, mens Bo Zimmermann skriver:
- Loyal kan tolkes på mange måder......, og Michael Rasmussen skriver:
- Hold kæft du er sgu for meget! Kan kun sige forræder!
Christian Mikael Overgaard fortsætter i samme spor:
- Held og lykke i fremtiden. Du får vist god brug for det.... Turn-coat....
Det er blot en uge siden, at Brian Sandberg sagde til Ekstra Bladet, at han havde forladt Hells Angels af hensyn til sin 13-årige søn.
- Han har desuden set på, at jeg er forsøgt skudt tre gange. Han blev ved med at læse om sin far. Det gik mig rigtig meget på, at det påvirkede ham så meget, sagde Sandberg.

Læs også: Iskold rocker: Brugte søn som undskyldning

Den venden på en tallerken har også fået Facebook-følgerne op i det røde felt.
- Du tænker ikke på din søn har han ikke lidt nok mens du har været inde at side, skriver Leo Eriksen, mens Christina Andersen skriver:
- Troede din søn var mere værd..?´ Syntes nu ellers det var et smukt træk du havde truffet om at forlade "rocker tilværelsen" helt -til fordel for din Søn/Familie!! Men alt held & lykke på din vej.. Håber ikk at det sætter gang i gaderne!!
Stinna Lakota mener, at han ikke turde være alene, som Ekstra Bladet også skriver på forsiden af papiravisen i dag.

Læs også: Sandberg - nu i Bandidos
Læs mere: Sandberg afslører sandheden bag HA-exit

- Han kan jo tydeligvis ikke stå alene. Spørger du mig, så kræver det nosser at melde sig HELT ud af alt der har med de børnehaver at gøre. Selvom jeg ønsker hele pisset bliver udryddet før eller siden, så håber jeg da Brian sidder med en rigtig dårlig samvittighed lige nu. For det kan man da kalde at pisse sine brødre, og sin egen familie, op og ned af ryggen! Håber sgu ikke din søn lærer af dig, tværtimod.., skriver hun.

Læs også: Jønke om Sandberg: Tilliden er væk

Der er dog også stadig støtter, og flere skriver, at han har ret til at foretage sine egne valg. Men det er der også udbredt uenighed om.
- Karina det så ikk helt rigtig de valg han tager får også konsekvens for samfundet og skatteyderne , når idioten bliver skudt i røven og skal bruge sundhedsvæsnet !!!, skriver Jean Brown, men Kim Ibrahim Dundar konstaterer:
- Nu starter der en rigtig krig..

Comments