Story from a blogger

Det er vel ikke et så ukjent fenomen at kriminelle drar damer? Og hva er vel ikke bedre enn et eller annet "tegn" for å vise det, som f.eks en HA skinnvest. Det er jo den samme gamle historien, bad boys drar damer!

Har null erfaring med HA selv, men jeg har en "venn" som hadde snuten inne i HA. Han fortalte at HA kommer foran alt (som nevnt i tråden her.. foran familie. foran ALT). De som er "trials" er de som må ta dritten (fengselstraff, drap, torpedo jobber, selging av div ulovligheter) for klubben.
 
Om en trial blir banket opp på byen bryter ikke helvete løs for å si det slik, men om et fullverdig medlem får pryl på byen, bryter helvete løst. Det er vel en grunn til at de får for mye ufortjent "respekt" for vesten.
 
De har også mange gode venner høyt oppe i systemet, som advokater, leger, osv. Et mord er ikke alltid et "mord" som det skrives om i avisen. Personer med spillegjeld / narkogjeld til klubben, kan ifølge min "venn" få en "tvangsoverdose".

Narkotika, bol, de har en finger med i mye.

Tenk hvor genialt det er å ha personer i f.eks tollvesenet under deg, slik at du lettere kan få ting inn i landet bl.a...

De er ikke dumme!

Jo høyere opp i rangen, jo sikrere er man.

The list goes on.


Or maybe it's all just a fairytale, og at jeg har sett for mye Sons Of Anarchy  ;)

Comments