To mænd stukket med kniv i ryggen

En ung mand er blevet overført fra Glostrup Hospital til Rigshospitalets traumecenter, efter at han fredag aften blev stukket med kniv i ryggen to-tre gange, oplyser Københavns Vestegns Politi til ekstrabladet.dk.
- Den unge mand og hans kammerat var i slagsmål med nogle andre ved Høje Taastrup Station, og både manden, der er overført til Rigshospitalet, og hans kammerat blev stukket med kniv i ryggen, fortæller vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Johnny Bonde, til ekstrabladet.dk.
Politiet fik anmeldelsen om slagsmålet klokken 18.00.
- Det var ikke ofrene selv, der anmeldte episoden. De var selv taget på Glostrup Hospital og er ikke særligt meddelsomme, siger Johnny Bonde.
En patrulje fra Københavns Vestegns Politi fandt ofrene på Glostrup Hospital.
- Jeg ved ikke, hvor alvorligt det er med den hårdest ramte, men man må have vurderet, at de kan gøre mere for ham på Rigshospitalet end på Glostrup Hospital, siger Johnny Bonde til ekstrabladet.dk.
Ofrene er begge af anden etnisk herkomst end dansk og har ikke villet hjælpe politiet.
- Så hvis nogen ved noget om årsagen til slagsmålet og gerningsmanden eller gerningsmændene, så hører vi meget gerne fra dem på telefon 114 eller 43 86 14 48, siger Johnny Bonde.

Comments