Uskyldig kidnappet af bandefolk

Politiet mener, at en uskyldig bilist blev forvekslet med et bandemedlem og derfor kidnappet.


Tre formodede medlemmer af en bandegruppering fra Værebro nord for København fremstilles i eftermiddag i grundlovsforhør ved retten i Glostrup, sigtet for frihedsberøvelse og grov vold mod en mand i 30´erne.

Politiet mener, at de tre bandefolk på 17, 25, og 26 år står bag en kidnapning om aftenen den 12. november. Hér blev en bilist, der var ude i et privat ærinde i Værebroparken, passet op af en flok unge, der satte en kniv for struben af ham.

Han blev tvunget med ind i et klublokale, hvor han blev slået og sparket, inden han fik lov at forlade stedet cirka tre kvarter senere.
Bilisten har ingen relationer til bander og han bor heller ikke i området.

Forvekslet med bandemedlem
- Vores teori er, at de har forvekslet den forurettede med et medlem af en rivaliserende bande, siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns politi, til ekstrabladet.dk.

Politiet har efterforsket overfaldet lige siden det skete, og politiet formoder, at der var flere end de tre sigtede med til frihedsberøvelsen.
Derfor kræver politiet dørlukning af hensyn til medgerningsmænd på fri fod, når bandemedlemmerne fremstilles kl. 14 ved retten i Glostrup.
De tre sigtede har nægtet at tale med politiet efter anholdelsen.

Comments