Forsvundne Clark var på en dødsliste

Bandidos-præsident holdt tale for sporløst forsvundne Jan 'Clark' Jensen på hans 50 års fødselsdag og nævnte, at Clark var på en dødsliste.

Forsvundne Jan 'Clark' Jensen var på en dødsliste, sagde Bandidos-præsidenten i en tale til 'Clarks' 50 års fødselsdag. (privatfoto)
Forsvundne Jan 'Clark' Jensen var på en dødsliste, sagde Bandidos-
præsidenten i en tale til 'Clarks' 50 års fødselsdag. (privatfoto) 
  • Fakta om Clark
Født den 18. juni 1960 (52 år i dag, hvis han er i live).
Tidligere medlem af HA og leder af HA’s terrorteam.
Skiftede til Bandidos i midten af 90’erne før den store nordiske rockerkrig, og slog sig ned i Helsingborg. Blev såret af to skud under en duel mellem HA og Bandidos på åben gade i marts 1996.
I 2002 kom han igen i fokus, da to Bandidos-medlemmer, der myrdede en 41-årig familiefar under et bankrøveri i Ålsgårde flygtede i en bil, der tilhørte Jan Clark Jensen. Men det viste sig, at han blot som en vennetjeneste havde indregistreret bilen i sit navn i Sverige, så Bandidos-rockeren kunne få en billig bil.
Vendte for nogle år siden tilbage til Danmark, og tilmeldte sig folkeregistret på adressen, Skovbrynet 12 i Næstved.
Jan Clark Jensen havde stadig ved sin forsvinden tilknytning til Bandidos, men var ikke længere medlem af klubben, som han forlod efter fælles forståelse. Kom ofte i Bandidos klubhus i Næstved. Gennem de senere år holdt han en lav profil.
I november 2011 - kort før sin forsvinden - blev han taget af politiet med en mindre portion hash og fik også konfiskeret sin mobil-telefon, som var i politiets varetægt, da han forsvandt den 7. december.
Forsøgte sig tidligere som restauratør i Karrebæksminde sammen med den tidligere Noma-ansatte Eric Vildgaard, men kunne ikke opnå bevilling, da politiet blev klar over, hvem der stod bag restauranten.  når de sker.
 
Den tidligere Hells Angels og Bandidos-rocker, Jan Clark Jensen, som har været sporløst forsvundet siden den 7. december 2010, var på en dødsliste, da han forsvandt.
Det fremgik af den tale, som blev holdt for den forhadte rocker ved hans 50 års fødselsdag halvandet år før, han forsvandt.
Allerede i 1996 blev Clark forsøgt myrdet og blev hårdt såret ved en skudveksling mellem Hells Angels og Bandidos i Helsingborg. Men han var stadig på en dødsliste, da han den 7. december 2010 kørte af sted fra sin kæreste om aftenen for at aflevere en udlejningsbil.

Læs også: De kom ikke hjem til jul

Bilen blev siden fundet udbrændt på en øde parkeringsplads ved Risby Studierne i Albertslund. Jan Clark Jensen er ikke set siden, og han er i dag på Interpols liste over forsvundne personer.

Bandidos holdt kæmpe fest for Clark
Ved Jan Clark Jensens 50 års fødselsdag den 18. juni 2010, holdt Bandidos Næstved Chapter, BMC Westside, en stor fødselsdagsfest for den 'pensionerede' Bandidos-rocker. Festen fandt sted i Bandidos klubhus i Næstved.
40-50 mennesker deltog i fejringen af Clark. Heraf de fleste fuldgyldige medlemmer af Bandidos, supportere samt en række en række damer og venner. Der var stor buffet, og rockerne og deres gæster fejrede Jan Clark Jensen efter alle kunstens regler.

Læs også: Politiet om forsvundne Clark: Vi har undersøgt alt

Ved festen holdt den tidligere præsident for BMC Westside, Arash T. Hamedan, tale for Jan Clark Jensen. Selv om han var blevet 'pensioneret' fra Bandidos på grund af alvorlig lungesygdom, kom Clark alligevel regelmæssigt i klubben i Næstved.

Nummer ét på dødslisten
I talen sagde Arash T. Hamedan, der i dag sidder varetægtsfængslet, 'at Jan Clark Jensen var nummer ét på en dødsliste'.
- Men han gir ikke op. Der er ikke noget, der kan slå Clark ud, sagde den tidligere præsident i sin tale, mens medlemmerne pligtskyldig grinede i baggrunden.
- Clark er en meget god ven til huset, sagde Arash T. Hamedan i sin tale til Jan Clark Jensen.
- Hvis han har nogen karriere tilbage, så må den siges at gå ad helvede til, sagde præsidenten.
I sin tale til fødselaren kom Bandidos-præsidenten ind på Jan Clark Jensen 'liv, sexliv og venner ' hvis han altså har nogen tilbage, som præsidenten sagde.
- Clark har altid været god til at nasse. Hvor mange her skylder Clark penge til ?

Lagkage med hentydning
- Clark har aldrig haft problemer med stoffer. Til gengæld har kokainen haft problemer med Clark. Og I Sydamerika render de rundt med T-shirts med Clarks navn, sagde Bandidos-præsidenten.
- Man kan sige mange ting om Clark. Man kan også lade være. Men han er alle tiders, sagde Arash T. Hamedan.
ekstrabladet.dk ville gerne have haft en kommentar fra Arash T. Hamedan, men han blev i efteråret varetægtsfængslet for dobbelt lukkede døre ved retten i Næstved, og har besøgs - og brevkontrol.
Selv takkede Jan Clark Jensen for klubbens gæstfrihed gennem årene, festen og talen i anledning af hans fødselsdag.
Og derefter blev der serveret fødselsdagskage med inskriptionen 'Clark ?' og ikke 'Clark 50 år'. Igen en hentydning til at Jan Clark Jensen levede livet farligt og havde gjort det gennem alle årene.

Comments