Politiet dræber formodet narkosmugler

En person blev dræbt og en politimand alvorligt såret, da politiet søndag aften kom i ildkamp med formodede narkosmuglere i Ålbæk Havn i Nordjylland, oplyser politiet.

Skuddene faldt kort efter klokken 21, da de formodede gerningsmænd forsøgte at flygte fra politiet i en båd i havnen, der ligger mellem Skagen og Frederikshavn.
- Under flugten opstod der skudveksling mellem politiets anholdelsesgruppe og gerningsmændene, oplyser politiet i en pressemeddelelse og tilføjer:
- En gerningsmand blev dræbt og en gerningsmand såret. En politimand blev alvorligt såret. En tredje gerningsmand blev anholdt.
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger lå liget af den dræbte i nat i seks timer i flugtfartøjet, mens retsmedicinere arbejdede på stedet. Først ved 03-tiden blev liget kørt bort.

Politiet har desuden tilkaldt en lysvogn med kraftige projektører fra beredskabstjenesten i Thisted. Den skal lyse havneanlægget op, så politiets teknikere kan lokalisere affyrede projektiler.

Aktionsstyrke deltog
Anholdelsesgruppen bestod af mandskab fra både Nordjyllands Politi og politiets aktionsstyrke, der blandt andet anvendte en båd til aktionen. Politiet har ingen yderligere oplysninger om den sårede politimand.
- Vi kan ikke sige mere på nuværende tidspunkt, siger vagthavende ved Nordjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

Politiet afholder pressemøde om skudepisoden på Aalborg Politigård klokken 10 mandag formiddag.

Comments