Sorte engler

Hells Angels i Dan­mark har også rekrut­tert innvan­drere til en ny fil­ial av ban­den. Den går under navnet Sorte Engler, og det var den som raserte leg­evak­ten i Odense under eid-festen ifjor, på jakt etter en såret.

Dette fikk Folketings-politikere høre da de besøkte Odense. Infor­masjo­nen ble gitt bak lukkede dører, men har lekket ut og Ekstra­bladet har storyen.

Hells Angels har tidligere ligget i blodige oppgjør med innvan­drerban­der på Nør­re­bro og utga for et par år siden et såkalt sjakalman­i­fest, der de tilsynela­tende tok et oppgjør med sine mot­standere. Men dette oppgjøret kan ikke stikke særlig dypt. Nå har Hells Angels selv rekrut­tert en fil­ial blant innvandrerunge.
Blandt andet kom det frem, at Hells Angels som noget nyt har fået tilknyt­tet en gruppe dybt krim­inelle ind­van­drere tæt­tere til klubben via en støt­teafdel­ing, der går under navnet Black Angels. I forve­jen har Hells Angels som bek­endt også ung­dom­safdelin­gen AK81.
Sku­dopgøret, der fandt sted under eid-festen, endte efter­føl­gende med et storm­løb på skadestuen på Odense Uni­ver­sitet­shos­pi­tal. Her trængte en ophid­set pøbel på 60–70 per­soner ind på skadestuen. De ville have fat i en såret mand, der havde delt­aget i angre­bet på delt­agerne ved eid-festen.

Comments